Neden 6000O kartın 6000 altına satılması imkansız, zararına satacak halleride yok ya.
Sigortacıyım, vergi noyu göremedim yazın bana da bir sorgulayım doğru mu değil mi
yeni hesap açEft ile ödeme dedim şimdi normal almak istiyorum ama kupon 1 seferlikmiş
kuponu eklemene rağmen ödemede kabul mü etmiyor ?Eft ile ödeme dedim şimdi normal almak istiyorum ama kupon 1 seferlikmiş
Öyle yapıcam hesaptan çıkış yerini arıyorum.yeni hesap aç
Hocam ödeme kısmında bu kuponu uygulayacanindirim 1 dakika sürdü galiba ₺6.899,00
İndirim Erken Bitmese Beni Bekleyeceğin Diyeceğim Ama Maalesef Gece Yarısı Bitiyor Ürün Cuma Elime Ulaşır Diye Düşünüyorum O Zaman Buraya Testlerini AtacağımDostlar güvenilir mi hiç emin olamadım
Yok eft ile yaptım ama güvenlik açısından normal ödemeye geçmek istiyorum bu sefer kupon olmuyor.kuponu eklemene rağmen ödemede kabul mü etmiyor ?
Ünvan:
MERCURESOFT BİLGİ TEKNOLOJİLER İ TİCARET LİMİTED Şİ
Kuruluş Tarihi:
03.01.2022
iyide bu attığın kargo takip ss'inin konuyla alakası nedir?İndirim Erken Bitmese Beni Bekleyeceğin Diyeceğim Ama Maalesef Gece Yarısı Bitiyor Ürün Cuma Elime Ulaşır Diye Düşünüyorum O Zaman Buraya Testlerini AtacağımAlıntıyı görüntüle