Sapphire rx570 8gb Görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
0
Yeni işlemci taktım ve ekran kartını takıp güç verdim güç geliyor ama ekran yok hem anakartta hem de ekran kartında görüntü gelmiyor sistem çalışıyor sebebi işlemcinin yeni olması olabilir mi? Ekran kartının fanları dönmüyor

Kartı başka sistemde taktım kart çalışıyor fanlar geldi ama taktığım halde harici karttan göründü sebebi nedir?

Eğer işlemciyi doğru taktıysanız ram leri çıkartıp takar mısınız?

Eski işlemcin neydi şimdi ki ne ?

Eski işlemci. Ryzen 3 2300x yenisi 5 5500
Bios güncel değilse görüntü alınamayabiliyor. Eski işlemcini takıp güncelle. Sonrasında yenisini takıp denersin. Muhtemelen görüntü gelecektir.

Bios güncel değilse görüntü alınamayabiliyor. Eski işlemcini takıp güncelle. Sonrasında yenisini takıp denersin. Muhtemelen görüntü gelecektir.
Eski işlemcinin pimleri yamuldu o yüzden takamıyorum fakat dediğiniz gibi dahi olsa ekran kartının fanlarının dönmemesi ne alakadır?

Eski işlemcinin pimleri yamuldu o yüzden takamıyorum fakat dediğiniz gibi dahi olsa ekran kartının fanlarının dönmemesi ne alakadır?
0 fan teknolojisinden dolayıdır. Belli bir sıcaklığa ulaşmadan dönmüyor fanlar.

Diğer pc de fanları dönüyordu. Şimdi bu pc de dönmüyor. Umarım biostandır.
Başka bir sebep olacağını zannetmiyorum. Konuna benzer ki aynısı da aslında bir çok konu gördüm cevapladım ve çözdük. İşlemcimi değiştirirken bu durumu yaşadım. 2600 den 5600x e geçerken oldu. Belli bir süre geçirince sorunları az çok biliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,585
Üyeler
189,463
Son üye
Yusufinci128422
Geri