ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE MİNİNG YAPILMIŞ FİYAT NEDİRArkadaşlar Sapphire+ rx570 alacağım ancak satıcı bana furmak testi attı ve kart 10dk da 80 dereceyi görmüş bu kart için bu sıcaklık normal mi
1500tl hocamFiyat nedir
1500tlÇOK BÜYÜK İHTİMALLE MİNİNG YAPILMIŞ FİYAT NEDİR
Temiz olduğunu nasıl anlayacağım işte onu bilmiyorumUlan forumun geldiği hale bak, adamlar sıcaklık ile Mining anlamaya başlamış.
Furmark için 80 derece fazla olmayan bir sıcaklık, kart eğer temizse ve içi açılmamışsa alınabilir.
Hocam görme şansınız yok mu kartı. Kargo ile gelecelekse ben olsam alamam. Eğer yüz yüze olacaksa arkadaki vidalardan ve vidaların birinin üzerindeki garanti bandından anlarsınız.1500tl hocam
1500tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temiz olduğunu nasıl anlayacağım işte onu bilmiyorum
Hocam görme şansınız yok mu kartı. Kargo ile gelecelekse ben olsam alamam. Eğer yüz yüze olacaksa arkadaki vidalardan ve vidaların birinin üzerindeki garanti bandından anlarsınız.
Başka bitane buldum rog strix model güvenlik etiketi üstünde diyo 1550 ye anlaştımHocam görme şansınız yok mu kartı. Kargo ile gelecelekse ben olsam alamam. Eğer yüz yüze olacaksa arkadaki vidalardan ve vidaların birinin üzerindeki garanti bandından anlarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu 4gb mi 8gb miBaşka bitane buldum rog strix model güvenlik etiketi üstünde diyo 1550 ye anlaştım