Fan 100 de 100 de ses nasıl sıcaklık iyi de fan hızı çok bide msaa 4x 8x de açınHocam testleri yaptım sanki ben daha iyi sonuç aldım gibi pek de anlamıyorum ama bakabilir misin acaba
Fan 100 de 100 de ses nasıl sıcaklık iyi de fan hızı çok bide msaa 4x 8x de açınHocam testleri yaptım sanki ben daha iyi sonuç aldım gibi pek de anlamıyorum ama bakabilir misin acaba
Kasanın kapağı açık kullandığım için fan sesi duyabiliyorum ama rahatsız etmiyor şimdi onları açıp deneyeyim fan hızının 100 olmaması mı gerekiyorduFan 100 de 100 de ses nasıl sıcaklık iyi de fan hızı çok bide msaa 4x 8x de açın
Yani evet sıcak çalışıyor en fazla yüzde 60 70 olması gerekKasanın kapağı açık kullandığım için fan sesi duyabiliyorum ama rahatsız etmiyor şimdi onları açıp deneyeyim fan hızının 100 olmaması mı gerekiyordu
değerler güzelde hotspot kaç derece hocam furmark 2 indirin orda var yada gpu zde var paneliHocam testleri yaptım sanki ben daha iyi sonuç aldım gibi pek de anlamıyorum ama bakabilir misin acaba
fan 100 olması pek iyi değil ama bakım yapılırsa belki düşerKasanın kapağı açık kullandığım için fan sesi duyabiliyorum ama rahatsız etmiyor şimdi onları açıp deneyeyim fan hızının 100 olmaması mı gerekiyordu