Sapphire RX580 Nitro+ Güncel Driver Sorunu !

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba

Dün sistemime format attım, tüm sürücüleri kurdum ekran kartı sürücüsünü kurmaya çalıştığımda ( amd sitesi üzerinden en güncel sürücü ve eski sürümler olarak denendi ) kurulum yarısına geldiğinde bir şeyler ters gitti deyip kurulumu yarısında bıraktı. Yeniden başlatma yaptığımda ise kurtarma ekranına attı. Bu sorunu nasıl çözebilirim desteğiniz için teşekkürler.

Daha driverı kurmadan sorunları başlamış. En son hangi driver sürümünü kurdunuz?

Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) ilk önce bu sürücüyü denedim,
daha sonra Radeon™ Pro Software for Enterprise bu sürücüyü denedim.

Verdiği hata nedir dostum? Altında bir kod yazması lazım onu söyler misin.

Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) ilk önce bu sürücüyü denedim,
daha sonra Radeon™ Pro Software for Enterprise bu sürücüyü denedim.
Aslında 20.4.2 sürümünde sıkıntı çıkmaması gerekiyor. Tekrar aynı sürücüyü kurmayı deneyin bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Son düzenleme:
Verdiği hata nedir dostum? Altında bir kod yazması lazım onu söyler misin.
1603 hata kodu alıyorum. Kurulum %50 seviyelerine geldiğinde, yazılımın güvenli olmadığını belirten bir pencere açılıyor yinede devam et dedikten sonra hata kodu vererek iptal ediyor yükleme işlemini, yeniden başlatma yaptığımda windows kurtarma paneli açılıyor.

Bende kurdum ve sıkıntı yok, bence yeni bir Sapphire vakası. Sen ne dersin @intel pentium :D.

• Beğen
Bende kurdum ve sıkıntı yok, bence yeni bir Sapphire vakası. Sen ne dersin @Intel pentium :D.
ama sende de sapphire var şimdi donanaımsal olarak kötü olduğu için yazılımsal sorunu da sapphireye atamayız. :D ya da atılabilir mi yazılımsal olarak o konuda emin değilim. :unsure::unsure::unsure:

ama sende de sapphire var şimdi donanaımsal olarak kötü olduğu için yazılımsal sorunu da sapphireye atamayız. :D ya da atılabilir mi yazılımsal olarak o konuda emin değilim. :unsure::unsure::unsure:

Bende kurulumda sorun çıkmadı ama bugun sağlam test edicem bakalım neler olucak :D.

• Muhteşem
Geri