- Reaksiyon skoru
- 342
merhaba arkadaşlar ekran kartım bu thermal pad önerilerinizi bekliyorum fiyat farketmez
merhaba arkadaşlar ekran kartım bu thermal pad önerilerinizi bekliyorum fiyat farketmez
hocam ama ucu koptu geri yapıştırdım sıkıntı olmazmıSakın termal pad değişme. Diyeceğim bu kadardır.
hocam ama ucu koptu geri yapıştırdım sıkıntı olmazmı
hocam terlemede olmuş ömrünü doldurmuş gibi gözüküyorŞöyleki bellek ile soğutma bloğunun arasına koyabilceğin şekilde iş yapıyor ise hala sorun olmaz, neden çünkü internetten alıcağın padlerin hiç biri orjinal RX 580 padi olmicak ve taktığında muhtemelen kalın kalıcak buda fazla basınçla sıkılmış bloğun belleklere zarar vermesine sebep olucak. Çözeyim derken bozarsın.
hocam terlemede olmuş ömrünü doldurmuş gibi gözüküyor
onu nasıl yapabilirim hocam genelde cs go oynuyorum pc yi cok yormuyorum cok güclü calışmasına ihtiyacım yokAçıkcası termal padler için ömürlük derler yani bellekler aşırı ısınmıyor RX 500 lerde o yüzden bence gerek yok. heleki bi UV ayarı vs. yapıp kartı daha serin kullandıktan sonra hiç sorun olmaz.
bu arada sizin uv rehberinizi yapamadımAçıkcası termal padler için ömürlük derler yani bellekler aşırı ısınmıyor RX 500 lerde o yüzden bence gerek yok. heleki bi UV ayarı vs. yapıp kartı daha serin kullandıktan sonra hiç sorun olmaz.
onu nasıl yapabilirim hocam genelde cs go oynuyorum pc yi cok yormuyorum cok güclü calışmasına ihtiyacım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada sizin uv rehberinizi yapamadım