Neler Yeni

Çözüldü✓ Sapphire rx6500xt wattman hatasi devam ediyor mu

Kafam karıştı

• Sapphire pulse rx6500xt

Oylar: 18 100.0%
  • Tuf gtx1650

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    18

LethaX

80+ Bronze
Hocam nasıl 6600 varken 3050 alınmaz ise 6500 XT varken 1650 yüzüne bakılmaz. Problem yaşamazsınız
Biliyorum onu hocam teşekkürler yinede ben önceki Nitro+ 6600 XT ile alakalı sormuştum wattman hatası alınca kendiliğindenmi geçti yoksa siz herhangi bir ayar yaptinizmi wattman alınca. Bide soğutması nasıldı nitronun fan devri- sıcaklık durumu

SadeceSeyf

80+ Gold
Biliyorum onu hocam teşekkürler yinede ben önceki Nitro+ 6600 XT ile alakalı sormuştum wattman hatası alınca kendiliğindenmi geçti yoksa siz herhangi bir ayar yaptinizmi wattman alınca. Bide soğutması nasıldı nitronun fan devri- sıcaklık durumu
Ben ekran kartı yeniledim hocam amazondan almıştım. Diğer ekran kartında böyle bir problemle karşılaşmadım. Gerçi onuda denemedim çünkü uyku moduna girince hata veriyor diye uyku modunu kapatmıştım. Şuan 6700 XT uyku moduna girdiğinde böyle bir problemle karşılaşmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O hatayı tek düzeltmenin yolu garantiye göndermek mi?
Hayır hocam uyku modunu kapatıyorsun bir daha karşılaşmıyorsun ^^

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hüseyin
Ben ekran kartı yeniledim hocam amazondan almıştım. Diğer ekran kartında böyle bir problemle karşılaşmadım. Gerçi onuda denemedim çünkü uyku moduna girince hata veriyor diye uyku modunu kapatmıştım. Şuan 6700 XT uyku moduna girdiğinde böyle bir problemle karşılaşmıyorum.

Hayır ya wattman sorunundan bahsediyorum. Yanlış anladınız galiba.

LethaX

80+ Bronze

Asus Dual almıştın dimi 6700 XT hatta fan devri yüksek diye biraz sikayetciydin

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayır ya wattman sorunundan bahsediyorum. Yanlış anladınız galiba.
Hocam güzelce anlatıyorum. Ben ekran kartını iade edip aynısından bir tane daha aldım amazon üzerinden onda da karşılaşmadım yazdım ^^

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,078
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar iki üç gün önce gtx1650 alicam diye başlık açmıştım fakat butcemi çok aşıyor. Sapphire 6500xt(oc) ekran kartlarinda wattman devam ediyor mu? 1 aydır pc işleriyle uğraşıyorum bir de wattman yersem cidden kafayı yicem. Yardımcı olursanız sevinirim.
Watmann hatasını yazılımsal ya da donanımsal uyuşmazlıktan alırsan alırsın bu sorunda BİOS güncellemesi XMP ayarı vb. yollarla düzelebilir.

SadeceSeyf

80+ Gold
Asus Dual almıştın dimi 6700 XT hatta fan devri yüksek diye biraz sikayetciydin
Evet :giggle: Multiplayer oyunlar da birazcık daha fazla çalışıyor.Hikayeli oyunlarda bir problem yok
1657995452894.png

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Önemli değil hocam.

6600 XT de sıcaklıklar nasıldı
Ben Valorant da fan döndüğünü görmedim hocam Sapphire Nitro+ da size o kadar net söyliyim. Valorant 50-54 derece arası miss gibi çalışıyor.Warzone Fortnite oyunlarında 65 derece. Oyunda 80 - 85 yazsada Amd yazılımı yüzünden sanırım Hotspot sıcaklığını gösteriyor. Oda sizi tedirgib ediyor. AMD yazılımı veya MSI after'dan baktığınız zaman 65 olduğunu görüyorsunuz. Taş gibi kartlar

LethaX

80+ Bronze
Önemli değil hocam.

Ben Valorant da fan döndüğünü görmedim hocam Sapphire Nitro+ da size o kadar net söyliyim. Valorant 50-54 derece arası miss gibi çalışıyor.Warzone Fortnite oyunlarında 65 derece. Oyunda 80 - 85 yazsada Amd yazılımı yüzünden sanırım Hotspot sıcaklığını gösteriyor. Oda sizi tedirgib ediyor. AMD yazılımı veya MSI after'dan baktığınız zaman 65 olduğunu görüyorsunuz. Taş gibi kartlar
Teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar dilerim

Top Bottom