Saracak oyun önerir misiniz

Ne sinir krizi ds zor bile değil ki adamalara koşarak sadece saldırırsan ağzına vururlar koca seri sadece alışma meselesi(sekiro bu söylediklerime dahil değil)
Yaw adam sıkilinca oynicam demis sen iyi oynuyo olabilirsin ama herkes senin gibi degil her gun evde 10 saat ds oynayan
adama kolay gelir zaten ama oynayanlarin cogunlugu zor diyo

Ayrıca arkadaş önermiş ama Undertale yazmazsam olmaz. Celeste var birde hafif hikayesi var.

Warframe.

Steamde 60 TL var ne alayım? 11. sınıfım ders çalışacağım için bilgisayara az giricem girince sıkılmayacağım oyun istiyorum ve uzun sürede bitecek oyun olursa güzel olur.

Arkadaşlar Detroit-Beyond Two Souls en çok beğendiğim hikaye oyunu.Hikaye oyunlarını çok severim.İlla hikaye oyunu olmasına gerek yok canım sıkılınca girip oynayacağım veya haftasonları girip oynayacağım her tür oyun olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resident Evil'ın zombi olan oyunlarını da oynadım ve beğendim.Hayatta kalma türü oyunda önerebilirsiniz.
Assassins Creed

Hitman Trilogy önerebilirim, Gamepass'e geldi.

Detroit ve Beyond: Two Souls'u beğendiysen Heavy Rain'i de oynayabilirsin. Aynı tür bir oyun.

Arkadaşlar Detroit-Beyond Two Souls en çok beğendiğim hikaye oyunu.Hikaye oyunlarını çok severim.İlla hikaye oyunu olmasına gerek yok canım sıkılınca girip oynayacağım veya haftasonları girip oynayacağım her tür oyun olur.

Resident Evil'ın zombi olan oyunlarını da oynadım ve beğendim.Hayatta kalma türü oyunda önerebilirsiniz.
git borderlands serisini oyna
1 eski
2 atesli
3 kafiye bulamadım git oyna 1 grafıkleri bana kanser ettirdi 2 güzel hatta en iyisi 3 de oynamadım git incelemelerine bak

mafia 2 def

Geri