Neler Yeni

Saracak oyun önerir misiniz

Caelius

80+ Silver
Ne sinir krizi ds zor bile değil ki adamalara koşarak sadece saldırırsan ağzına vururlar koca seri sadece alışma meselesi(sekiro bu söylediklerime dahil değil)
Yaw adam sıkilinca oynicam demis sen iyi oynuyo olabilirsin ama herkes senin gibi degil her gun evde 10 saat ds oynayan
adama kolay gelir zaten ama oynayanlarin cogunlugu zor diyo

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ayrıca arkadaş önermiş ama Undertale yazmazsam olmaz. Celeste var birde hafif hikayesi var.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Warframe.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Steamde 60 TL var ne alayım? 11. sınıfım ders çalışacağım için bilgisayara az giricem girince sıkılmayacağım oyun istiyorum ve uzun sürede bitecek oyun olursa güzel olur.

fayuk_w

80+ Bronze
Arkadaşlar Detroit-Beyond Two Souls en çok beğendiğim hikaye oyunu.Hikaye oyunlarını çok severim.İlla hikaye oyunu olmasına gerek yok canım sıkılınca girip oynayacağım veya haftasonları girip oynayacağım her tür oyun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resident Evil'ın zombi olan oyunlarını da oynadım ve beğendim.Hayatta kalma türü oyunda önerebilirsiniz.
Assassins Creed

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman
Hitman Trilogy önerebilirim, Gamepass'e geldi.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Detroit ve Beyond: Two Souls'u beğendiysen Heavy Rain'i de oynayabilirsin. Aynı tür bir oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
Arkadaşlar Detroit-Beyond Two Souls en çok beğendiğim hikaye oyunu.Hikaye oyunlarını çok severim.İlla hikaye oyunu olmasına gerek yok canım sıkılınca girip oynayacağım veya haftasonları girip oynayacağım her tür oyun olur.

Resident Evil'ın zombi olan oyunlarını da oynadım ve beğendim.Hayatta kalma türü oyunda önerebilirsiniz.
git borderlands serisini oyna
1 eski
2 atesli
3 kafiye bulamadım git oyna 1 grafıkleri bana kanser ettirdi 2 güzel hatta en iyisi 3 de oynamadım git incelemelerine bak

panizher

80+ Silver

mafia 2 def

Top Bottom