Neler Yeni

⚠️Saraçhane’de Polisin Biber Gazı Sıkmasını Diğer Polis Engelledi!⚠️

The Semih

80+ Gold

Türk polisinin imkanları kısıtlı olmasına rağmen bu kadar söylenen gençler, bunları amerikada yapın bakalım neler yapıyorlar size.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
XXXX

Burada İnsanlar Kaçmaya Çalışıyor Hiç Bir Karşı Müdahale Yok Ona Rağmen Bu Yapılan Haraket Nedir ? her şey Kontrolden Çıkıyor Polisler Bile Şimdi Bu İnsanlar Terörist Mi Artık Polis Polise Sen Ne Yapıyorsun Diyor Ne Bu Nefret Ne Oluyor ? Polis Bile Artık Meslektaşını Durdurmaya Çalışıyor Ne Hale Geldi İnsanlar ?

Bu Son Görüntüler Ne Hele Burda Polise Mi Saldırılıyor Mesela ?

Bakın Bende Bir Polis Adayıyım Ama Bu Kontrolden Tamamen Çıkmadır Ne Emir Ne Karşı Müdahaledir Bu Görüntüler Güç Zehirlenmesine Örnektir
kanka 3 gündür sarachaneye gidiyoum polise bulaşmayana polis hiçbir şey yapmıyo uzaktan felan izledim 2 3 tane polisten plastik mermi istedim verdiler biber gazını felan nası sıktıklarını sordum soylediler onlarda emir kulu am apoculara hiç bişey yapılmayıp bize yapılması üzücü oluyor

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Baştaki sağolsun, ülkede mesleği ve görevi farketmeksizin her insan değişik artık. Ona oy veren polislerdir bunu yapan da herhalde. Başka ne düşüneceksin ki? Kendi halkını zorla susuturana oy verenden? Hal ve durum ortada. 20 yılı geçti hala başta. Ne başmış... 🙄🙄

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,685
İsim
Cengiz
Baştaki sağolsun, ülkede mesleği ve görevi farketmeksizin her insan değişik artık. Ona oy veren polislerdir bunu yapan da herhalde. Başka ne düşüneceksin ki? Kendi halkını zorla susuturana oy verenden? Hal ve durum ortada. 20 yılı geçti hala başta. Ne başmış... 🙄🙄
Aynen

Top Bottom