Yamaha MT-09
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Beyler 16 pro kullanıyorum. Güzel bir şeffaf kılıf istiyorum ama sararmayan bulamadım.
örnek varsa atarmısın ?sararmaz var ama silikon olmuyor bildiğim kadarıyla
şeffaf kılıf kadar güzel başka icat yok hele iphone kullanıyorsan mükemmel duruyor fakat sararması en büyük olayHarbi bulan bana da atsın varsa tekerleğin icadından büyük icat
şuan kendi 13ümde kullanıyorum sararmaz şeffaf ama kılıf sert plastik tek eksi yanı oörnek varsa atarmısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şeffaf kılıf kadar güzel başka icat yok hele iphone kullanıyorsan mükemmel duruyor fakat sararması en büyük olay![]()
sert olması neden kötü olsun ki ?şuan kendi 13ümde kullanıyorum sararmaz şeffaf ama kılıf sert plastik tek eksi yanı o
kılıfı internetten almadım çarşıda ki kılıfcılardan almıştım
düşerse çiziliyor silerken de şarj girişine yada ses tuşlarına elin takılırsa oradan kırılıyor çatlıyor önceki kılıflarda yaşamıştım yeni aldığım kılıf 2 haftada çöp oldusert olması neden kötü olsun ki ?
O konuda en dayanıklı kılıf Apple orijinal şeffaf magsafe kılıfı sanırım. O da illa sararır bence ama çok uzun süre sararmıyor diyen çoktu.Beyler 16 pro kullanıyorum. Güzel bir şeffaf kılıf istiyorum ama sararmayan bulamadım.