Merhaba arkadaşlar. Sarı siteden bilgisayar parçası satın alacağım. param güvende ile satısı oleylerse alıcı. Komisyonu kim ödüyor ne kadar ödeniyor? Alacağım ürün için 9k anlaştık. Kısacası param güvende ile alışveriş nasıl oluyor?
Komisyonu yazılan fiyata ek olarak sen ödüyorsun kargo ise bedava.Merhaba arkadaşlar. Sarı siteden bilgisayar parçası satın alacağım. param güvende ile satısı oleylerse alıcı. Komisyonu kim ödüyor ne kadar ödeniyor? Alacağım ürün için 9k anlaştık. Kısacası param güvende ile alışveriş nasıl oluyor?
9k da ne kadar komisyon çıkar?Komisyonu yazılan fiyata ek olarak sen ödüyorsun kargo ise bedava.
Alıcı İçin güvenilir ama satıcı için her zaman iyi değil malum koşulsuz iade hakkı falan var. Ben satıcı olsam kullanmazdım çünkü satıcıyı dolandıran alıcılar olabiliyor ama alıcı olarak kullanırım gayet güvenilir.
(Tek sorun sipariş iptal/iade olursa komisyonu iade etmiyor adamlar.)
komisyon yok9k da ne kadar komisyon çıkar?
Hizmet bedeli değişti mi? %10 alıyordu komisyonu en son?alıcıyı koruyan aynı zamanda satıcıya da hiç güvenmeyen bir sistemleri var alıcı 9k ya düşürecek fiyatını sen sadece hizmet ve kargo bedeli olarak ek 25 TL ödeyeceksin ürün sana ulaştıktan sonra ki 3 gün boyunca iade hakkın bulunuyor. ALICI İÇİN HARİKA BİR SİSTEM
9 bin tllik ürünü 9 bine alabilcem hemde taksitle öyle mi?komisyon yok
Param güvende seçeneklerine tıkla çıkması lazım komisyonun. Ben %10 (900TL) diye biliyorum ama.9k da ne kadar komisyon çıkar?
Heh bende bunu soruyorum? Hizmet bedeli komisyon nedir?Hizmet bedeli değişti mi? %10 alıyordu komisyonu en son?
Çok para bu nedir :/ vizdansızlıkParam güvende seçeneklerine tıkla çıkması lazım komisyonun. Ben %10 (900TL) diye biliyorum ama.
varkomisyon yok
%9-%5 arası komisyon var. Ek olarak kredi kartına taksitte var.9k da ne kadar komisyon çıkar?
https://www.sahibinden.com/param-guvende/bireysel en alt kısımda sıkça sorulan sorular bölümünde merak ettiklerinin hepsi bulunuyor bakabilirsin.
200TL altı sabit 20TL. Bir de 2500-5000 arası sabit 250TL di en son baktığımda kalan aralıklara %10 istiyordu. Şuan sahibinden uygulamam yok 9000TL ilk herhangi bir ilandan bakılabilir komisyona.var? Nasıl yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
%9-%5 arası komisyon var. Ek olarak kredi kartına taksitte var.