Neler Yeni

Sarı Site Yeni Satış Yöntemi

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
10000% dolandırıcı. Böyle bi sistem yok

jouly

80+ Bronze
Fön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim dedim. Sistem hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Param güvende dolandırıcılığını biliyorsunuzdur.Bu da onun tam tersi.Senin ilana koyduğun cihazı param güvende ile satın almış gibi sana bir link hazırlayıp yollayacak.O linkte senden ürünü kargoya vermen istenecek.Ama ürün kargoya verildikten sonra sana herhangi bir para gelmiyor.Param güvende dolandırıcılığının tam tersi.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Param güvende dolandırıcılığını biliyorsunuzdur.Bu da onun tam tersi.Senin ilana koyduğun cihazı param güvende ile satın almış gibi sana bir link hazırlayıp yollayacak.O linkte senden ürünü kargoya vermen istenecek.Ama ürün kargoya verildikten sonra sana herhangi bir para gelmiyor.Param güvende dolandırıcılığının tam tersi.
Anladım teşekkürler

m.zeq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M.zekikural
Fön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim dedim. Sistem hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Aynen para güvencesi var

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Dolandirici hocam

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
İlk defa duyuyorum inandırıcı gelmedi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Lokman Doğan
Adamdan numarasını iste wpden görüntülü konuşmak istediğini söyle bakim ne dicek ama yine de her türlü dolandırıcılık peşinde

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Adamdan numarasını iste wpden görüntülü konuşmak istediğini söyle bakim ne dicek ama yine de her türlü dolandırıcılık peşinde
WhatsApp üzerinden ulaştı bana zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom