Param güvende dolandırıcılığını biliyorsunuzdur.Bu da onun tam tersi.Senin ilana koyduğun cihazı param güvende ile satın almış gibi sana bir link hazırlayıp yollayacak.O linkte senden ürünü kargoya vermen istenecek.Ama ürün kargoya verildikten sonra sana herhangi bir para gelmiyor.Param güvende dolandırıcılığının tam tersi.Fön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim dedim. Sistem hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Anladım teşekkürlerParam güvende dolandırıcılığını biliyorsunuzdur.Bu da onun tam tersi.Senin ilana koyduğun cihazı param güvende ile satın almış gibi sana bir link hazırlayıp yollayacak.O linkte senden ürünü kargoya vermen istenecek.Ama ürün kargoya verildikten sonra sana herhangi bir para gelmiyor.Param güvende dolandırıcılığının tam tersi.
Aynen para güvencesi varFön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim dedim. Sistem hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Dolandirici hocamFön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim dedim. Sistem hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
İlk defa duyuyorum inandırıcı gelmediFön makinesi ilana koydum. Bir kişi yazdı almak için. Sahibinden teslimat isimli bir sistemden bahsetti fakat anlamadım. İnternetten araştırdığımda ise bir şey bulamadım. Mail adresimi istedi benden, onay kodu göndereceğim dedi ben de şüphelendim, şu an müsait değilim müsait olunca döneceğim dedim. Sistem hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Alıcı tarafından gönderilen bağlantı ne tam dolandırıcı buAlıntıyı görüntülebu şekilde bir ekran görüntüsü gönderdi
Siteyi kendi kurmuş büyük ihtimal. Dolandırmak için birisini arıyor.Alıntıyı görüntüleısrarla e posta istiyor
WhatsApp üzerinden ulaştı bana zatenAdamdan numarasını iste wpden görüntülü konuşmak istediğini söyle bakim ne dicek ama yine de her türlü dolandırıcılık peşinde