Neler Yeni

Sarı sitedeki dolandırıcılara yapılabilecekler nedir?

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Merhaba bu aralar sarı sitede beyaz kart arayışındaydım karşıma bir dolandırıcı çıktı ben bu dolandırıcıyı nereye şikayet edeyim ne yapabilirim bilginiz varsa yardımcı olun 1 tane dolandırıcı eksilir belki, neden dolandırıcı olduğunu düşündüğümü aşağıya yazıyorum.

Karşıma 9500TL'ye ilana koyulmuş bir 3080ti çıktı mesaj atıp furmak testi göndermesini istedim 1 gün sonra bana 3080ti ile yapılmış bir test videosu gönderdi ne tarih belli nede kart ilandaki kartmı kanıtı yok açıkça nasıl bir video çekmesini istediğimi yazdım bana aynı videoyu fatura ve kartın görselleriyle gönderdi birdaha video istedim bu sefer aynı şekilde herhangi tarih vs göstermeden bir video daha gönderdi kartı arkadaşına bırakıp ondan test yapmasını istemiş ama tarihi ve kartı göstermesi gerektiğini söylemeyi unutmuş falan filan işte devamında biraz daha konuştum bana elinde farklı kartlarda olduğunu idda etti halen konuşuyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,430
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şüphelendiysen ve piyasaya göre ucuzsa hiç gerek yok konuşma bence. Sahibinden de bir ton dolandırıcı var. Sadece siteye şikayet edip hesabını inceletebiliyorsun. Polis zaten hiçbir şey yapamıyor.

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yılmaz Hepkorucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şüphelendiysen ve piyasaya göre ucuzsa hiç gerek yok konuşma bence. Sahibinden de bir ton dolandırıcı var. Sadece siteye şikayet edip hesabını inceletebiliyorsun. Polis zaten hiçbir şey yapamıyor.
Dolandırıcılık iyi meslek o zaman riski yok masraf yok

Top Bottom