Yardım Sarı siteden alışveriş yapıcam ancak aklımda soru var

Yok param güvende çok güvence bedeli çıkardığı için onu yapmak istemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DÜZELTİYORUM Adam şu an 500 e bana satıcak geri kalanı havale gönderince kargoya vericekmiş sizce yapmalımıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben parayı havale yaptıktan sonra beni koruyan bir şey olucak mı
Hiç bulaşma bu adama dolandırıcı yüksek ihtimal

sahibinden param güvende hizmet bedelini kargo ücretini alıcı öder. satıcı ise 3k ise 3 k yı olduğu gibi alır. alıcı ise 3300 öder örnek vermek gerekirse.

sahibinden param güvende hizmet bedelini kargo ücretini alıcı öder. satıcı ise 3k ise 3 k yı olduğu gibi alır. alıcı ise 3300 öder örnek vermek gerekirse.
Sanırım insanlar satıcıları param güvende ile dolandırıyorlarmış o yüzden yapmak istemiyor

eğer alırsan kargo geldiği gibi videoya çekerek kargocu ile açmanı öneririm. Haricinde başka satıcılara bak derim dolandırıcı ile uğraşılmaz. ben param güvende ile işlemci soğutucusu satmıştım. alıcı onaylayana kadar streslenmiştim acaba parça alır mı bozar mı vs. 2 gün sonra onaylayacam vs diyordu ( onayladı sıkıntısız). o yüzden artık kargo işine bakmıyorum yüz yüze sadece

niye böyle saçma bir şey yapsın ki , direkt tüm alacağı parayla param güvende ile alır yine de bu yöntemden güvenli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri