Neler Yeni

Yardım Sarı siteden alışveriş yapıcam ancak aklımda soru var

Starlex

80+ Silver

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Yok param güvende çok güvence bedeli çıkardığı için onu yapmak istemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DÜZELTİYORUM Adam şu an 500 e bana satıcak geri kalanı havale gönderince kargoya vericekmiş sizce yapmalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben parayı havale yaptıktan sonra beni koruyan bir şey olucak mı
Hiç bulaşma bu adama dolandırıcı yüksek ihtimal

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alperen Celebi
sahibinden param güvende hizmet bedelini kargo ücretini alıcı öder. satıcı ise 3k ise 3 k yı olduğu gibi alır. alıcı ise 3300 öder örnek vermek gerekirse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
AHMET ATA
sahibinden param güvende hizmet bedelini kargo ücretini alıcı öder. satıcı ise 3k ise 3 k yı olduğu gibi alır. alıcı ise 3300 öder örnek vermek gerekirse.
Sanırım insanlar satıcıları param güvende ile dolandırıyorlarmış o yüzden yapmak istemiyor

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alperen Celebi
eğer alırsan kargo geldiği gibi videoya çekerek kargocu ile açmanı öneririm. Haricinde başka satıcılara bak derim dolandırıcı ile uğraşılmaz. ben param güvende ile işlemci soğutucusu satmıştım. alıcı onaylayana kadar streslenmiştim acaba parça alır mı bozar mı vs. 2 gün sonra onaylayacam vs diyordu ( onayladı sıkıntısız). o yüzden artık kargo işine bakmıyorum yüz yüze sadece

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
niye böyle saçma bir şey yapsın ki , direkt tüm alacağı parayla param güvende ile alır yine de bu yöntemden güvenli olur

Top Bottom