Bilmiyorum ben genelde öyle diyorum benim bir sebebim yok eğer sitede yasaksa da bilgim yine yokkonudan hafif bağımsız niye o siteye sarı site deniyor sorabilir miyim
Evet bu ürünü biliyorum ama bilemedim çok çakma duruyor bazıları ağırlık merkezi çok önde rahatsız ediyor diyen var sürtüyor diyen var kararsız kaldım
hocam genelde çok komisyon alan sitelerin yorumlarında kullanıldığını görüyoruz, bunun sebebi insanların daha ucuza ürün almak istemesi ve bunu ürün yorumlarında belirtmesi. Ama sen direkt sitenin adını yazıp bu siteden komisyon yok oradan bana daha uyguna satar mısın dediğinde uygulama direkt yorumu kaldırıyor ,insanlar da bu yüzden sarı siteden diyor. Uygulama da bunu fark edemiyor ve haliyle kaldıramıyor.konudan hafif bağımsız niye o siteye sarı site deniyor sorabilir miyim
zincir siteler komisyon mu alıyormuş?hocam genelde çok komisyon alan sitelerin yorumlarında kullanıldığını görüyoruz, bunun sebebi insanların daha ucuza ürün almak istemesi ve bunu ürün yorumlarında belirtmesi. Ama sen direkt sitenin adını yazıp bu siteden komisyon yok oradan bana daha uyguna satar mısın dediğinde uygulama direkt yorumu kaldırıyor ,insanlar da bu yüzden sarı siteden diyor. Uygulama da bunu fark edemiyor ve haliyle kaldıramıyor.
hocam elden teslim yapıyormuş istanbulda değilim ya :/Mesaj otomatik birleştirildi:
bu modelide alabilirsiniz şuan kullanıyorum çok memnunum
dolap mesela hocam, hem alıcıdan hem satıcıdan ciddi bir pay kesiyor. O yüzden çoğu ürünün yorumunda ''sarı siteden ne olur?'' gibi soruları görmek mümkün.zincir siteler komisyon mu alıyormuş?
Dolap dışında diğer büyük markalar peki?dolap mesela hocam, hem alıcıdan hem satıcıdan ciddi bir pay kesiyor. O yüzden çoğu ürünün yorumunda ''sarı siteden ne olur?'' gibi soruları görmek mümkün.
ben hep dolap kullandım eskiden hocam ondan ordan örnek verdim, diğerleri de dolap kadar olmasa da alıyordur diye düşünüyorum emin olmamakla beraber.Dolap dışında diğer büyük markalar peki?