pc ustasi1
80+ Silver
max 450 tl olsun ve lütfen sarı siteden olsun fiyat zaten düşük ikinci el daha iyi olur ayrıca fps oyunları için kullanılacaktır.
Herhangi bir marka tercihiniz var mı ? Hangi şehirde yaşıyorsunuz veya param güvende tercihiniz olur mu ?max 450 TL olsun ve lütfen sarı siteden olsun fiyat zaten düşük ikinci el daha iyi olur ayrıca fps oyunları için kullanılacaktır.
tercihim param güvende ve sensörü güzel olsun yeter maraşta yaşıyorumHerhangi bir marka tercihiniz var mı ? Hangi şehirde yaşıyorsunuz veya param güvende tercihiniz olur mu ?
Kablolu/kablosuz tercihiniz nedir ?tercihim param güvende ve sensörü güzel olsun yeter maraşta yaşıyorum
farketmez broKablolu/kablosuz tercihiniz nedir ?
sensörü iyi olsun yeterKablolu/kablosuz tercihiniz nedir ?
bro bunlar bütçemi aşıyo bide istanbulda yaşamıyorum elden teslim yazıyor
İsterseniz İstanbul içi elden teslim ederim yazıyordu bakarsanız param güvende seçeneği mevcut bütçenize göre bakıyorum şu andabro bunlar bütçemi aşıyo bide istanbulda yaşamıyorum elden teslim yazıyor
hmm eywİsterseniz İstanbul içi elden teslim ederim yazıyordu bakarsanız param güvende seçeneği mevcut bütçenize göre bakıyorum şu anda
bro bunlar bütçemi aşıyo bide istanbulda yaşamıyorum elden teslim yazıyor
eyw brom çok sağol peki bunlardan en iyi sensörlü hangisi sence ?
Rica ederim. Corsair hem 12.400 DPI olarak hem de kalite olarak iyi, forumda corsair m55 alınır mı adlı yeni konu açarsanız daha fazla yardımcı olabilirler.eyw brom çok sağol peki bunlardan en iyi sensörlü hangisi sence ?
eyw hemen açıyorum sanada çok teşekkür ederim ilgin için adamsınRica ederim. Corsair hem 12.400 DPI olarak hem de kalite olarak iyi, forumda corsair m55 alınır mı adlı yeni konu açarsanız daha fazla yardımcı olabilirler.