waffensoul
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar merhaba bu sarj cihazı orijinal mi ? Yd cihazın kutusundan çıktı ve biraz kuşkulandım ama cihazı sarja taktığımda ise 90w sarj olma ibaresi çıkıyor.
klasik xıoamı şarj cihazı tipi yazılarda bı hata yok gıbı buyuk ıhtımalle orıjınaldır ama tr de nası onada bak vıdeo ıncelemelerden benceArkadaşlar merhaba bu sarj cihazı orijinal mi ? Yd cihazın kutusundan çıktı ve biraz kuşkulandım ama cihazı sarja taktığımda ise 90w sarj olma ibaresi çıkıyor.
Elimde birde xiaomi mağazasından alınma 120w varklasik xıoamı şarj cihazı tipi yazılarda bı hata yok gıbı buyuk ıhtımalle orıjınaldır ama tr de nası onada bak vıdeo ıncelemelerden bence
kutudan çıkan ı bulmak için o telefonun vıdeolarını izle kutu açılışı falan fark varmı bakElimde birde xiaomi mağazasından alınma 120w var
hocam mi logosunu 120w ile kıyasla bide telefonu kaç dk şarj ettiğine bakArkadaşlar merhaba bu sarj cihazı orijinal mi ? Yd cihazın kutusundan çıktı ve biraz kuşkulandım ama cihazı sarja taktığımda ise 90w sarj olma ibaresi çıkıyor.