Neler Yeni

Şarjdaki A34 ve adaptörü ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok

şahin doğan

80+ Platinum
Normal.

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Şarj adaptörünü nereden aldın? Orijinal olduğuna emin misin?

Nerede yaşadığına bağlı olarak hava sıcaklığı yüksek bu aralar, benim telefon oyun oynarken ısınmazdı normalde ama yaz geldiği için ısınıyor.

Elini yakacak derecede ısınmıyorsa sorun olacağını pek sanmıyorum. Yine de kontrol et arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nerede yaşadığına bağlı olarak hava sıcaklığı yüksek bu aralar, benim telefon oyun oynarken ısınmazdı normalde ama yaz geldiği için ısınıyor.

Elini yakacak derecede ısınmıyorsa sorun olacağını pek sanmıyorum. Yine de kontrol et arada.
Mediamarktan aldım adaptörü. İzmirdeyim hava sıcak birde elim çok terliyor benim oda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mediamarktan aldım adaptörü. İzmirdeyim hava sıcak birde elim çok terliyor benim oda var.
32 derece idi bugün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan ısınma azaldı telefonda adaptördede sarjı 20 de taktım suan 90 da ısınma düştü.

Top Bottom