Neler Yeni

Şarjı uzun giden gaming laptop önerileri

Bünyamina

80+ Platinum
İleride animasyon, tasarım vb ile uğraşmak istediğimden ramin yuksek olmasını tercih ederim. Kaldı ki ileride birçok uygulamanın 32gbı şart koşacağını düşünüyorum.
Güzel bir düşünce ama bir de ben eklemek isterim ekran kartın biraz daha iyi olursa daha iyi olur. Bu işler için.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
İleride animasyon, tasarım vb ile uğraşmak istediğimden ramin yuksek olmasını tercih ederim. Kaldı ki ileride birçok uygulamanın 32gbı şart koşacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım çok teşekkürler. Peki günlük kullanımda bilgisayarın fan sesi rahatsiz eder mi? Sadece casper özelinde değil genel olarak da merak ettiğim bir durum bu.
6 sene laptop kullandım. Cihazlarımın ikisinde de ses vardı ama iyi soğutuyordu. Oyun oynarken ses her laptopta olur tahminimce. Gündelik kullanımda sorun çıkmaz.

Cihangir

80+ Gold
Herkese merhaba üniversitede bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Bu alanda ihtiyaçlarımı giderecek bir laptop arıyorum ara ara da orta segment(fifa,valorant vs) oyunları akıcı oynatmasını istiyorum. Şarjı oyun oynamadan 4 saatten fazla gidebilen bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
gaming laptop şarja takmadan kullanırsan performansı düşük olur. Ben adob programlarını şarja takmadan açıyordum kasıyordu oyunalrdada fan çalışmıyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Top Bottom