Neler Yeni

Şarjı uzun giden telefon önerisi

mamiyt78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Yılmaz
Herkese selamlar, kuryelik için telefon almayı düşünüyorum şarjının uzun gitmesi çok önemli zırt pırt powerbank ile uğraşmak istemiyorum açıkcası redmi model bir telefon alıp deji marka mucize batarya adı altında satılan bataryalar var bununla bataryasını mı değiştirsem acaba öneriniz ne olurdu

WildFang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emir Meydan
Sıfır istemiyorsan ikinci elden samsung galaxy m21 (6000mah) ya da m51 (7000mah) alabilirsin. Yakında 6200mah batarya ile redmi note 14 pro plus gelecek onu da bekleyebilirsin

mamiyt78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır istemiyorsan ikinci elden samsung galaxy m21 (6000mah) ya da m51 (7000mah) alabilirsin. Yakında 6200mah batarya ile redmi note 14 pro plus gelecek onu da bekleyebilirsin
teşekkür ederim acaba bu belirttiğiniz marka telefonların yurt dışı cihazları var mıdır? daha uyguna gelmesi adına zaten android olduğu için imei atması da basit olur

WildFang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emir Meydan
son bahsettiğim cihaz redmi olduğu için geldiği zaman illaki yurt dışı olanı da çıkar piyasaya ama samsung olanlar zaten eski cihazlar artık yani 5k ya falan alırsın bunları o yüzden yurt dışı gereksiz

mamiyt78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Yılmaz
son bahsettiğim cihaz redmi olduğu için geldiği zaman illaki yurt dışı olanı da çıkar piyasaya ama samsung olanlar zaten eski cihazlar artık yani 5k ya falan alırsın bunları o yüzden yurt dışı gereksiz
çok teşekkür ederim son olarak bir şey daha sormak istiyorum, m51 olarak belirttiğiniz cihazı easycep diye bir sitede buldum yenilenmiş cihaz olarak satıyorlar https://easycep.com/samsung-galaxy-m51-128-gb-siyah-cep-telefonu-2704 almak mantıkl mı?

mamiyt78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Yılmaz
Hayır 2.el al en azından orj parça almıs olursun.
2. el cihazda benim çok başım yandı o yüzden şahıstan 2. el almaya çok çekiniyorum, en azından bir firmadan alır eğer bataryada çok sıkıntı yaşasam bile orijinal batarya ile değiştiririm diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom