isimimyokki81
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Anıl Karakoç
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Kaçak bir adet (Direnç kayıtlı) bir adet Redmi Note 13 Pro+ satın aldım kendisini hevesle alıp kullanmaya basladım ancak şöyle bir sorun varki telefon 5000 mah olmasına rağmen beni sabah 8:00 akşam 18:00 saatleri aras çalıştığım işte ki işte çalışırken o kadar bakamıyorum baktığımda ise sadece sosyal medya ve google a bakıyorum , eve %20 - %30 şarj ile dönüyorum ne yapmalıyım ne önerirsiniz telefona hard reset atmak gibi bir fikrim var sizce doğru mu yapsam etkisi olur mu ? veya bi zararı olur mu ? telefonculara gitmek istemşiyorum çünkü etrafımdaki telefoncular çok güvenilir ve işini iyi yaptıkların düşünmüyorum zamanında kötü bir deneyim edindim. telefon normalde 12 gb ram e sahip olması gerekirken telefonda 16 gb ram de bulunmakta. düşünceleriniz fikrinizi yapabileceklerimi yapmam gerkenleri yazabilecek olan olursa çok mutu olurum iyi forumlar dilerim
not:bi kaç uygulama sayesinde baktığımızda hep 5000 mah olarak gözüküyor ama kullanımda asla ama asla 5000 mah gibi değil
not:bi kaç uygulama sayesinde baktığımızda hep 5000 mah olarak gözüküyor ama kullanımda asla ama asla 5000 mah gibi değil