Neler Yeni

Şarjlı diş fırçası nasıl temizlenir?

Welosi

80+
Herkese merhaba, ben yeni şarjlı diş fırçası aldım ama daha elime ulaşmadı. Aklıma takılan şey nasıl temizleyeceğim? Baş kısmını zaten temizleyebilirim ama diyelim gövdesinde macun kalıntısı kaldı su tutsam bir şey olur mu? Bazıları su geçirmez diyor. Elinde şarjlı diş fırçası olan cevaplarsa sevinirim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Eğer aldığın fırça su geçirmezlik özelliğine sahip ise suyla temizleyebilirsin ya da su geçiriyor ise kolonyalı mendil ile gövdesini temizlersin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
ORAL B teknik danışma hattı olmalı, orayı arayıp sorabilirsin. Ben daha önceden xiaomi almıştım, öncesinde de philps galiba almıştım fakat hiç bir dönen başlıklı fırça istediğim gibi çıkmadı, düz fırça kullanmayı daha yararlı buluyorum o yüzden.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Sinan
Su altında temizleyip kurula gitsin. Kuru bırakmaya çalış ne olur ne olmaz. Şarjı kablosuz olarak yapıyor zaten standından.

cornlov

80+ Bronze
Diş fırçasının içinde klavuz var. Orada resimli olarak gösteriyor.

Welosi

80+
Tam olarak anlattığım gibi D100 modelini yıllardır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Muhtemelen benim aldığımda su geçirmez vitality pro zaten oral b'nin sayfasında sizin dediğiniz gibi yazıyor su altında duruladıktan sonra peçete ile kurulayın diyor. Peki memnun musunuz manuel fırçaya göre daha mı iyi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,180
Üyeler
169,541
Son üye
Jovset
Top Bottom