Şarjlı diş fırçası nasıl temizlenir?

Welosi

80+
Reaksiyon skoru
30
Herkese merhaba, ben yeni şarjlı diş fırçası aldım ama daha elime ulaşmadı. Aklıma takılan şey nasıl temizleyeceğim? Baş kısmını zaten temizleyebilirim ama diyelim gövdesinde macun kalıntısı kaldı su tutsam bir şey olur mu? Bazıları su geçirmez diyor. Elinde şarjlı diş fırçası olan cevaplarsa sevinirim.

Eğer aldığın fırça su geçirmezlik özelliğine sahip ise suyla temizleyebilirsin ya da su geçiriyor ise kolonyalı mendil ile gövdesini temizlersin.

ORAL B teknik danışma hattı olmalı, orayı arayıp sorabilirsin. Ben daha önceden xiaomi almıştım, öncesinde de philps galiba almıştım fakat hiç bir dönen başlıklı fırça istediğim gibi çıkmadı, düz fırça kullanmayı daha yararlı buluyorum o yüzden.

Su altında temizleyip kurula gitsin. Kuru bırakmaya çalış ne olur ne olmaz. Şarjı kablosuz olarak yapıyor zaten standından.

Tam olarak anlattığım gibi D100 modelini yıllardır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Muhtemelen benim aldığımda su geçirmez vitality pro zaten oral b'nin sayfasında sizin dediğiniz gibi yazıyor su altında duruladıktan sonra peçete ile kurulayın diyor. Peki memnun musunuz manuel fırçaya göre daha mı iyi?

Muhtemelen benim aldığımda su geçirmez vitality pro zaten oral b'nin sayfasında sizin dediğiniz gibi yazıyor su altında duruladıktan sonra peçete ile kurulayın diyor. Peki memnun musunuz manuel fırçaya göre daha mı iyi?
Orjinal başlığını kullandığın sürece çok iyi. 1 kez çakma almıştım denemek için çok kötüydü.
Tam tembel işi. 😀

Hocam şahsen başlığını çıkartıp fırça kısmını temizleyip kurumaya bırakıyorum

Orjinal başlığını kullandığın sürece çok iyi. 1 kez çakma almıştım denemek için çok kötüydü.
Tam tembel işi. 😀
Bazıları ilk 2-3 kullanımda diş etlerini kanatıyor diyor sizde oldu mu böyle bir şey?

Geri