Zapt 80+ Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 328 Dahası Reaksiyon skoru 126 İsim Tunahan 9 Temmuz 2021 #1 Bu neden oluyor ilk aldığım zamanlarda normalde şimdi çık sıcak oluyor şarjda bakmıyorum.
Furkan Karagülle 80+ Platinum Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 17,137 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 18,023 Yaş 21 Konum Amasya, Türkiye İsim Furkan Karagülle İlgilendiği Kategoriler Bilim ve Teknoloji Instagram _furkan.krgl_ 9 Temmuz 2021 #2 Hava sıcak olduğundandır. Telefonu kapat ve öyle şarj et. Gereksiz arka plan uygulamaları telefonu ısındıramaz bu sayede.
Hava sıcak olduğundandır. Telefonu kapat ve öyle şarj et. Gereksiz arka plan uygulamaları telefonu ısındıramaz bu sayede.
NwoRth 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 354 Dahası Reaksiyon skoru 151 İsim Emir Telli 9 Temmuz 2021 #3 Zapt yazmış: Bu neden oluyor ilk aldığım zamanlarda normalde şimdi çık sıcak oluyor şarjda bakmıyorum. Devamı için tıklayın... Hocam bu nerdeyse bütün telefon şarj apatörlerin de oluyor. Telefonu şarja taktıktan sonra mümkünse kapatın veya kullanmayın.
Zapt yazmış: Bu neden oluyor ilk aldığım zamanlarda normalde şimdi çık sıcak oluyor şarjda bakmıyorum. Devamı için tıklayın... Hocam bu nerdeyse bütün telefon şarj apatörlerin de oluyor. Telefonu şarja taktıktan sonra mümkünse kapatın veya kullanmayın.
Salu 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1,744 Dahası Reaksiyon skoru 839 İsim Furkan SARIGÖL 9 Temmuz 2021 #4 şarj aletin orijinal değilse ondan kaynaklanıyor olabilir. Ama orijinalsede hava sıcak ondanda olabilir
şarj aletin orijinal değilse ondan kaynaklanıyor olabilir. Ama orijinalsede hava sıcak ondanda olabilir