Şarkı Önerisi Verebilir Misiniz?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,385
Baştan şunu diyim havhavk5 miş yok turabiymiş yok oymuş yok buymuş bunun gibi sırf tiktok ve popüler kültür sebebiyle ünlenen şarkılar değilde gerçekten şarkı ve sanat olan şarkılar önerebilir misiniz? Adamalar-Doldum, Piiz-Tut, Teoman-Doktor/Renkli Rüyalar Oteli/ Paramparça, Duman-Kamikaze DKTT- Aldattın Mı? Tarzında şarkılar önerebilir misiniz?

Kum - Yol

Baştan şunu diyim havhavk5 miş yok turabiymiş yok oymuş yok buymuş bunun gibi sırf tiktok ve popüler kültür sebebiyle ünlenen şarkılar değilde gerçekten şarkı ve sanat olan şarkılar önerebilir misiniz? Adamalar-Doldum, Piiz-Tut, Teoman-Doktor/Renkli Rüyalar Oteli/ Paramparça, Duman-Kamikaze DKTT- Aldattın Mı? Tarzında şarkılar önerebilir misiniz?
Skapova-Ben Hala Vazgeçmedim. Hatta direk Skapova grubunu öneririm. Zamanınız varsa 1-2 şarkısını dinleyin.
Onur Can Özcan-Hırka
Eğer hafif rap seviyorsan Sansar Salvo-Kırmızı Reçete öneririm.

Skapova-Ben Hala Vazgeçmedim. Hatta direk Skapova grubunu öneririm. Zamanınız varsa 1-2 şarkısını dinleyin.
Onur Can Özcan-Hırka
Eğer hafif rap seviyorsan Sansar Salvo-Kırmızı Reçete öneririm.
Teşekkürler hocam, evi geçince onlarıda dinliceğim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silemezmiyim Sandın

Hayır ama söz veriyorum eve gelir gelmez direkt telefonuna sarılacağım. Ve neye bakmam gerekiyordu?
Şuradaki s vs iso değerlerinin maksimum minimum değerleri. Teşekkürler hocam. Vatanda vivo x200 proyu inceleme imkanım oldu gerçekten çok güzel kamerası var. İnternette ovdukleri kadar varmış. Onun isosu 12.800 e kadar çıkabiliyor. S si ise 12.000 e kadar düşebiliyo bu sayede ne madar sallarsam salliyim hep net ve çok düzgün fotoğraflar çekti. Ters dönecek kadar sallıyorum yine çok güzel çekiyordu.

Silemezmiyim Sandın
Mesaj yazıp sonra silip silemezmiyim sandın diyorsunuz sandım bir an :) teşekkürler hocam

Güzelmiş hocam.

Ekler

• Screenshot_2025-06-25-15-28-27-816_com.android.camera.webp
    Screenshot_2025-06-25-15-28-27-816_com.android.camera.webp
    28.7 KB · Hit: 21
Sertab erener / farzet
rana alagöz / aşkın gözü kör mü
Semiramis Pekkan / Bana Yalan Söylediler

şu üçlü hoş şarkılar, ben çok severek dinliyorum. umarım sende beğenirsin <3
(büyük ihtimal üçünü de biliyorsundur fakat, bi hatırlatma olarak düşün) =)

sansar salvo bombalar hedef bulur
şam pop
hidra nabız
stabil reenkarne
şehinşah pirana
no 1 koyu siyah
ati242 bozgun
88bars
stabil nankör
no1 canavar
kayra haciz
şanışer duvar