Neler Yeni

şarkı yaptım sizce nasıl olmuş?

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Bence hiç bırakma denedikçe en iyisini yapacaksın birgün. Yapıcı eleştrileri kendine al diğerlerini g.btir et onların ne sana ne kendilerine faydası var. Bizim Bursa'dan çok rapçi çıktı çakal vs yıllar öncesinde bir kaç rapçi arkadaşım olmuştu yavaştan o ortama girince onlarla ortak birşeyler yaptıkça gelişirsin dostum başarılar.

berat gnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
berat Güner
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
Bence hiç bırakma denedikçe en iyisini yapacaksın birgün. Yapıcı eleştrileri kendine al diğerlerini g.btir et onların ne sana ne kendilerine faydası var. Bizim Bursa'dan çok rapçi çıktı çakal vs yıllar öncesinde bir kaç rapçi arkadaşım olmuştu yavaştan o ortama girince onlarla ortak birşeyler yaptıkça gelişirsin dostum başarılar.

teşekkür ederimm

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Türkçe T-Trap'ten nefret ederim. Kişisel algılama. Bundan daha az seviyede nefret ediyorum. https://asoftmurmur.com

Kullanarak müzik arka planı yapabilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Olcay akbulut
evet biraz öyle oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sözleri bende anlamlı yazmak istiyorum fakat 16 yaşımda, çok bir tecrübem yok hayata dair yani max bu kadar anlamlı oluyor :)
ünlü yazarların şiirlerini okuyabilirsiniz hocam kafiye ve anlam dolu cümleler için güzel olabilir

Top Bottom