Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O da sosyal medyada viral oldu diye.atatürkün fotoğrafını atıp kuran asan çocuk ceza yedi araştır
O da sosyal medyada viral oldu diye.atatürkün fotoğrafını atıp kuran asan çocuk ceza yedi araştır
toplumda en değer verilen 2 şey üstünden örnek verdimAtatürk ile dini bir tutman hata.
peki sosyal medyaya düşmeyipte ceza almayanların olduğunu nerde biliyosunO da sosyal medyada viral oldu diye.
Boş bir şarkıcı.Sadece bir yerlerini açıp ve saçma saçma konuşarak gündem olmaya çalışıyor.Sonunda da doğru karar verildi . Soruşturma haklı bir sorusturmadir.İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.
Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.
AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.
Düşünceleriniz nelerdir?
Şu hacı hocayı her şeyin içine katmayın beŞarkıcıya, sanatçıya, doktora, öğretmene, emekçiye değer vermeyiz. Hacıya, hocaya, tacizciye, katile, yolsuzluk yapana değer veririz. İşte biz böyle düşük seviye bir ülkeyiz. Allah böyle ülkenin belasını versin.
Her nanenin altından çıkmasınlarda katmayalım.Şu hacı hocayı her şeyin içine katmayın be
Hocam gerçekten öğretmene ,doktora, emekçiye değer vermiyorlar ama hocalarla bi alakası yok benim tanıdığım hocalar var hiç bu tarz şeylerle ilgilenmiyorlar sadece şey demişti Gülşenle alakalı,kızlara açılıp saçılın demesi dinimize uymuyo bunu demesi kötü bir şey değilki adamın inancı bunu söylemesini emrediyorHer nanenin altından çıkmasınlarda katmayalım.
Ülkede böyleleri varsa onlara beddua oku ülkeye niye beddua okuyorsunŞarkıcıya, sanatçıya, doktora, öğretmene, emekçiye değer vermeyiz. Hacıya, hocaya, tacizciye, katile, yolsuzluk yapana değer veririz. İşte biz böyle düşük seviye bir ülkeyiz. Allah böyle ülkenin belasını versin.
Rahatsız olan bakmayacak.zaten bir üstü +18 ben sadece bu sözlerden oldugunu pek sanmıyorum
Hocam kime ne açıyorsa, konuşuyorsa?kara kesinlikle doğrudur aylardır oralarda buralarda orasını burasını açıyor abuk sabuk konuşuyor en yüksek cezayı almasını temenni ederim