Neler Yeni

şarkım sizce nasıl olmuş?

KlausM

80+ Silver
autotune artır daha iyi olur gibi

Harrison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes karpınar
Olmamış

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Pek bilgim olan ve dinlediğim tarz bir müzik türü değil, o yüzden yanlış bir eleştiriyse uyarın ama sözlerin bir kısmını anlamadım. Biraz yuvarlayarak okunması bu müziğin raconuysa eğer tamam güzel olmuş. Değilse sözleri daha anlaşılır okusan daha çok beğenirdim.

Bir de 0:20'de "gece gece bak yine girdin aklıma" kısmında tatlı bir drop var, orayı bir üst perdeden söylemeyi denesen güzel bir şey çıkabilir. Sesinin kapasitesi nedir bilmiyorum tabii de bütün şarkıyı aynı tondan okumaktansa nakaratı daha tizden söylemek akılda kalıcılığı artırıyor. Örnek: Lia Shine - Aden P2'nin nakaratı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek bilgim olan ve dinlediğim tarz bir müzik türü değil, o yüzden yanlış bir eleştiriyse uyarın ama sözlerin bir kısmını anlamadım. Biraz yuvarlayarak okunması bu müziğin raconuysa eğer tamam güzel olmuş. Değilse sözleri daha anlaşılır okusan daha çok beğenirdim.

Bir de 0:20'de "gece gece bak yine girdin aklıma" kısmında tatlı bir drop var, orayı bir üst perdeden söylemeyi denesen güzel bir şey çıkabilir. Sesinin kapasitesi nedir bilmiyorum tabii de bütün şarkıyı aynı tondan okumaktansa nakaratı daha tizden söylemek akılda kalıcılığı artırıyor. Örnek: Lia Shine - Aden P2'nin nakaratı.
teşekkürler yorumun ve düşüncelerin için nakarat kısmında bir üst nota farklı vocal okusaydım sesim zaten kalın olduğu için kötü olurdu ondan dolayı sadece back vocallerle destekledim.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Anlam aramıyorum ama beat vs hepsi çok sıradan. Sözlere bakayım dedim onların da anlamı yok. Bi 4-5 yıl sonra aynı kelimeden şarkı yapanları seven bir nesil gelirse baya popüler olursunuz.

Top Bottom