Neler Yeni

şartelin atması sonucu power suppy yandı veya kısa devre yaptı yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzi said odabaşı
merhaba arkadaşlar mutfakta yemek yedim odaya geldim bir baktım bilgisayar ve monitörler kapanmış. meğerse sadece yukarı katın şarteli atmış. şarteli kaldırıp tekrar 3lü prizi taktığımda binanın şarteli attı yanı bizim evin şarteli binadan attı kaldırıp tekrar taktığımda cızırtıyla tekrar binadan attı sonra bi yanık kokusu aldım hafiften. daha sonra ise şarteli tekrar açtım ama 3lüyü takmadım telefonun şarj aletini duvardaki prize taktım telefon jarj oldu monitörü taktım oda çalıştı ama pc çalışmıyordu dedim heralde power gitti ama power suppyda herhangi bir sorun görünmüyordu başka power taktığımda çalışyordu bilgisayar kafama takılan şu acaba power supplyın kablosu eskiydi ondan mı kısa devre yaptı çünkü 3lü prizde herhangi bir sorun görünmüyo power değiştim şuan sorun yok ama sizce bu olay neden oldu?Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama başından sonuna kadar anlatmak istedim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
PSU da gitmiş olabilir anakart da gitmiş olabilir. Parçaların bozulduğunu düşünüyorsanız ve garantisi varsa aldığınız yere başvurun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
remzi said odabaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam anakart vs gitmedi sorun yok şuan pcde power sadece gitmiş power supplyı değiştirdim herhangi bir sorun kalmadı mesele o olayın neyden kaynaklı olduğunu çözmem

Top Bottom