Neler Yeni

SATA 3 SSD Tavsiyesi (1-2 TB)

KnightDavion

80+ Bronze

Şu modele bakabilirsin hocam. Ortalama bir yazılımı var bildiğiniz üzere. Hem sizinde kingston SSD'niz olduğundan aynı anda kontrol etmeniz daha rahat olur. Fazladan uygulama yüklemek zorunda kalmazsınız.

+'ları
96 Katmanlı TLC belleğe sahip.
DDR3 1024 MB Dram'i var.
Kontrolcüsü SM2259. Güzel bir kontrolcü.

Hocam bunu gördüm ve beğendim ama satıcısı hakkında aynı satıcının farklı ssd modellerine yorum olarak "Sahte ürün geldi iade ettim." falan yazmışlar o yüzden satıcı nedeniyle emin olamadım.

KnightDavion

80+ Bronze
Şu an sata olarak şunlar arasında kaldım.

Şansımı deneyip NVMe to SATA 3 dönüştürücü adaptör alıp şunları da alabilirim:
(Amazonda birkaç dönüştürücü gördüm ama çalışıyorlar mı emin olamadım yorumun birinde övmüşler birinde sövmüşler.)

1 GB

2 GB

Dönüştürücüler :

@DerratiX

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şu an sata olarak şunlar arasında kaldım.

Şansımı deneyip NVMe to SATA 3 dönüştürücü adaptör alıp şunları da alabilirim:
(Amazonda birkaç dönüştürücü gördüm ama çalışıyorlar mı emin olamadım yorumun birinde övmüşler birinde sövmüşler.)

1 GB

2 GB

Dönüştürücüler :

@DerratiX
MX500'ü tercih ederdim SATA SSD'ler arasından. En kalitesidir odur.

Dönüştürücü ile M.2 kullanmayı hiç denemedim, deneyen bir arkadaşımda olmadı. Eğer çalışırsa, önerebileceğim bu model Kioxia almayacağım demenize rağmen bu olur. Kioxia Exceria gibi değildir, ilerleyen zamanlarda üzmez.
NV Serisi SSD'de Dram bulunmuyor.

KC2500'de gayet alınabilir bir ürün bu arada. Bütçeniz yetiyor ona sanırım. Onu da alabilirsiniz. Drame sahip ve değerleri iyi. TLC 96 Layer'a sahip.

Crucial P3 QLC belleğe sahip ve sanırım Dram'e sahip değil. Onu direkt eledim o yüzden.

Top Bottom