Sata sdd önerisi ; Goodram cx400 500gb ve kingston kc600 256gb

genco15

80+
Katılım
19 Mayıs 2025
Mesajlar
12
Reaksiyon skoru
1
İyi sosyaller arkadaşlar, eski bir Toshiba Satellite C50-B-15C model laptopum var. Model HGST HTS545050A7E380 HDD modelim bu. Bu laptop için uygun HDD yerine SSD bakıyorum. Benim için ikisi de uygun ancak biri boyut olarak 500 digeri yarısı kadar. Windows kurup oyun oynayacağım.Başka benim için hangisi ne avantaj oluşturabilir? Sizce hangisini almalıyım?

CD-ROM yerinee HDD Caddy bakıyorum. Nette 100TL'ye kadar buldum. Bunlarin pek dikkat edilecek bir özelliği yok sanırım. Herhangi bir uyumlu olanı alsam olur mu
 
Son düzenleme:
CD-ROM yerinee HDD Caddy bakıyorum. Nette 100TL'ye kadar buldum. Bunlarin pek dikkat edilecek bir özelliği yok sanırım. Herhangi bir uyumlu olanı alsam olur mu
Yok denebilir, genel olarak benzer markalar görünüyor, kalite farkı pek olmayacaktır. Yükseklik ölçüsü uyarsa, üründe sorun yoksa da sıkıntı çıkmayacaktır.

480/500/512 GB aşağısı az, içine her türlü klasör depolanacaksa da CX400 daha kullanışlı olur.
 
Geri
Top