Neler Yeni

Sata SSD almalı mıyım?

Eynp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eyüp Bay
Merhaba, Gigabyte A520M-H anakart modelim var. Bu modelde tek M2 SSD slotu varmış. Dolu olan kısımda da 512GB'lık 1700/2100 bir SSD'm var. Bu SSD 2-3 oyun yükledikten sonra neredeyse doldu ve ben de bu yüzden dolayı 1TB ekstra SSD almak istedim ancak tek slotu da dolu olduğu için Sata almak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Merhaba, Gigabyte A520M-H anakart modelim var. Bu modelde tek M2 SSD slotu varmış. Dolu olan kısımda da 512GB'lık 1700/2100 bir SSD'm var. Bu SSD 2-3 oyun yükledikten sonra neredeyse doldu ve ben de bu yüzden dolayı 1TB ekstra SSD almak istedim ancak tek slotu da dolu olduğu için Sata almak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım?

Bence yapabileceğin en mantıklı şey elindeki ssdyi satıp 1 tb m2 almaktır. Burada da Kioxia G2 devreye giriyor. Fakat ben uğraşamam illa sata alıcam derseniz alınabilir hikvision.

KaveLeoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak YAŞAR
Ben sata ssd alacaktım. Biraz araştırma yaptım, anakartımdaki x1 slotu için dönüştürücü alıp oraya ssd taktım sata ssd'den daha hızlı.

Eynp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eyüp Bay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence yapabileceğin en mantıklı şey elindeki ssdyi satıp 1 tb m2 almaktır. Burada da Kioxia G2 devreye giriyor. Fakat ben uğraşamam illa sata alıcam derseniz alınabilir hikvision.
Bunlara oyun yüklemeyi düşünüyorum. Sizce memnun kalır mıyım?

Eynp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eyüp Bay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sata ssd alacaktım. Biraz araştırma yaptım, anakartımdaki x1 slotu için dönüştürücü alıp oraya ssd taktım sata ssd'den daha hızlı.
Biraz araştırdım, dönüştürücü hayatta kullanmayın diyorlar. SSD hızını çok düşürüyormuş.

KaveLeoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak YAŞAR
Biraz araştırdım, dönüştürücü hayatta kullanmayın diyorlar. SSD hızını çok düşürüyormuş.
Aslında x1 slotu düşürüyor. Kioxia marka ssd aldım (m2) 1.5gb yazma hızı var. x1 slotu 1gb'tin altına düşürüyor. Ama sata ssd'den daha hızlı yinede

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,289
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Depolama ihtiyacı varsa HDD alsana. 2TB yeter.

Top Bottom