Hikvision C100 240 GB C100/240G 2.5" SATA 3.0 SSD
SSD CrystalDiskInfo Raporunu Anlayamadım Anlayan Birisi Bana Ne Dediğini Aktarabilir Mi?'OLAYIN TÜMÜ':Kullandığım SSD'nin marka ve modeli bu. Bir süre önce bilgisayarım anakart kaynaklı bozuldu ve 5V almıyordu ama açılıyordu sorunsuz çalışıyordu bir süre sonra açılmamaya başladı ve bilgisayarı onardım ama bilgisayarı her açtığımda mouse imleci geliyor ama windows asla gelmiyordu. Bende windowsun eski bilgisayardan kalma sürücü veya birkaç dosyadan kaynaklı bozulmuş olduğunu düşünüp format attım her şey yolunda giderken format bitti bilgisayarı açtım win 10 açılırken dönen noktalı kısımda imleç geldi ve windows dondu hiçbir şekilde açılmıyordu ama imleci hareket ettirebiliyordum bende düşündüm ki belirli kısımları SSD okuma ya da yazmakta zorlanıyor bundan dolayı yeniden format paneline girdim 240 gb olan ssdmi 100 - 140 olarak böldüm ve ilk önce 100 olan kısıma windowsu silip tekrar kurdum aynı hata devam etti fakat 140 a da bir tane windows kurdum ve bu sefer sorunsuz çalıştı şuan bilgisayar açık ve CrystalDiskInfo raporlarını aldım fakat pek anlayamadım anlayan birisi var ise yardımcı olabilir mi? SSD'de de bad sector tarzı şeyler olur mu ya da şuan durumu nasıl hiçbir fikrim yok yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler.
NOT : 2 SS de aynı birisi türkçe birisi ingilizce bu tür programlarda çevirme hataları olabiliyor diye iki türlü de atayım dedim.