Mahalle bilgisayarcılarında bulabilirsiniz.Merhaba. İnternetten SSD aldım Ama kutunun içinden Vida çıkmadı. Vidayı nereden bulabilirim?
Alıntıyı görüntüle
benimkinden çıktı ama takmadım bi problem olur muSSD içinden vida çıkmaz zaten. Kasa yeniyse kasayla beraber bir paket uyumlu vida gönderirler. Onun haricinde kendin temin etmen gerekiyor.
Nereden çıktı SSD'den mi? Neyi takmadın ve neden problem olsun anlamadım.benimkinden çıktı ama takmadım bi problem olur mu
ssd kutusundan çıktı vidalar oraya takmadım vidaları problem olurmuNereden çıktı SSD'den mi? Neyi takmadın ve neden problem olsun anlamadım.
Nereye taktın? Taktığın yere uydularsa ne problemi olacak.ssd kutusundan çıktı vidalar oraya takmadım vidaları problem olurmu
Sata Ssd ise bi yere sabitlemediysen bişey olmaz bendede salınıyo altında bi yerde. Ama sabitlemek daha sağlıklıssd kutusundan çıktı vidalar oraya takmadım vidaları problem olurmu
İnceleme videolarını izlediniz mi çıkıyor mu onlardaMerhaba. İnternetten SSD aldım Ama kutunun içinden Vida çıkmadı. Vidayı nereden bulabilirim?
SSD;
Kingston A400
Alıntıyı görüntüle
SSD varsa 2 vidasını alıp yenisine takabilirsin. İkişer tane çaprazlama tak yeter ona ssd hafif zaten.Evet var