Satacağım MacBook'un Faturası Olmaması Alıcı Adına Sorun Yaratır mı?

Nwfrx_

80+
Reaksiyon skoru
93
Merhaba herkese, geçen gün birinci olduğum bir yarışmadan kazandığım MacBook'u teslim aldım. Kullanmayacağım için bir alıcıyla IPad takası için anlaştık üstüne biraz para vereceğim. Fakat karşı taraf fatura olmadığı için biraz soğuk bakıyor. Apple ürünlerinde garanti süreci cihaz içinden takip edilebileceği için herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ben fakat işimi garantiye almak istiyorum. Bilgisi olan var mı?

Merhaba herkese, geçen gün birinci olduğum bir yarışmadan kazandığım MacBook'u teslim aldım. Kullanmayacağım için bir alıcıyla IPad takası için anlaştık üstüne biraz para vereceğim. Fakat karşı taraf fatura olmadığı için biraz soğuk bakıyor. Apple ürünlerinde garanti süreci cihaz içinden takip edilebileceği için herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ben fakat işimi garantiye almak istiyorum. Bilgisi olan var mı?
Faturası olmayan ürüne çalıntı gözüyle bakıyor çoğu kişi yoksa pek işe yaradığı yok. Ben de faturayı kaybettim diye satamamıştım ya piyasanın çok altı fiyat istiyorlar ya almıyorlar direkt.

hangi ipad ile takaslayacaksınız?

hangi ipad ile takaslayacaksınız?
Air m3 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturası olmayan ürüne çalıntı gözüyle bakıyor çoğu kişi yoksa pek işe yaradığı yok. Ben de faturayı kaybettim diye satamamıştım ya piyasanın çok altı fiyat istiyorlar ya almıyorlar direkt.
Çalıntı vs olarak bi tereddütü yok alıcının, sadece arıza anında garantide sorun yaşayıp yaşamayacağından emin değil.

Air m3 ile

Çalıntı vs olarak bi tereddütü yok alıcının, sadece arıza anında garantide sorun yaşayıp yaşamayacağından emin değil.
Direkt apple'a ulaşın hocam politikalar değişiyor olabilir

Apple'dan akışveriş yapmadım daha önce ama mailinize onlineda olsa fatura atmıyorlarmı

Hocam konunun ilk mesajında yazmıştım, ürünü satın almadım ödül olarak aldım
O fark etmedim benim hatam yarışma belge tarzı bişi vermediyse tek çare Apple destek

Yok valla dediğim gibi sadece cihaz var, yarın konuşacağım ne diyecekler bakalım
O fark etmedim benim hatam yarışma belge tarzı bişi vermediyse tek çare Apple destek

Air m3 ile

Şöyle bir sorun var bazen ürünün garantisi cihazda kayıtlı olsa da başka tarih yazıyor mesela 6 ay önce başladı diyor sen bunu Apple desteğe yazıp düzeltiyorsun ama düzeltmen için fatura lazım o sıkıntı olabilir.

Bir de sende hangi cihaz varda Air M3 için üste para veriyorsun MacBooklar M1 hariç daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri