Satın aldığım SSD sahte olabilir mi?

Noiryv

80+
Reaksiyon skoru
7
Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de Elmacık satıcısından Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için.

Şans eseri gezinirken Mesut Çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi belirtilmemiş. Biraz araştırdığımda 2-3 kişi Elmacık'tan RAM ve SSD alıp sorun yaşamış.

Şimdi ben bu SSD'yi kullanmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım? İade edebilir miyim direkt?

O videoyu bende izledim. Videodaki taktiklerle dene bi istersen

Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de Elmacık satıcısından Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için.

Şans eseri gezinirken Mesut Çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi belirtilmemiş. Biraz araştırdığımda 2-3 kişi Elmacık'tan RAM ve SSD alıp sorun yaşamış.

Şimdi ben bu SSD'yi kullanmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım? İade edebilir miyim direkt?
bence gidip güvenilir bi yerden al örneğin vatan-itopya vb.

O videoyu bende izledim. Videodaki taktiklerle dene bi istersen
Deneyemiyorum maalesef sistemi daha toparlamadım diğer parçalar gelmedi.

bence gidip güvenilir bi yerden al örneğin vatan-itopya vb.
Bekleyip videodaki yöntemleri denedikten sonra duruma göre mi hareket etsem yoksa direkt iade edip oralardan mı alsam karar veremedim. Satıcının yorumları da olumluydu hep.

Elmacık benim bildiğim kadarıyla güvenilir. Mağaza yorumlarına vs bakarsan görebilirsin. En kötü tüketici hakem heyetine başvurursun.

Deneyemiyorum maalesef sistemi daha toparlamadım diğer parçalar gelmedi.

Bekleyip videodaki yöntemleri denedikten sonra duruma göre mi hareket etsem yoksa direkt iade edip oralardan mı alsam karar veremedim. Satıcının yorumları da olumluydu hep.
elmacık satıcısında daha önce bir şey aldim. Trendyolda puanı baya yüksek bir satıcı ama bunun satıcı ilr alakası olmayabilir. Satıcıın bile haberi olmayabilir.

Yakında bende Elmacık satıcısından Kingston KC3000 1TB alacağım. Eğerki SSD Manager cihazı tanımıyor ( hiçbir bilgi vermeden ) ise sahtedir, eğerki ssdyi tanıyor ve bilgi veriyorsa orjinaldir. Tabi bu benim bilgim, araştırmakta fayda var

hocam elmacık güvenilir bir satıcıdır sahte olacağını düşünmüyorum

Elmacık güvenilir bi satıcı sorun olacağını sanmıyorum. Kioxia nın tr yetkili satıcısı

Geri