Neler Yeni

Satış sitelerinde dopingler yalan mı ?

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Merhaba arkadaşlar ,

Linkini paylaştığım bu ilana 5 gün kadar önce 90 TL ödeyerek doping aldım. Aynı ilan Letgo'da da var ve oradada öne çıkarma aldım. Ürünü Kasım ayına kadar satmak istediğim için 100-150 TL gibi rakamlara bakmadım. Fakat size bir soru soracağım. 200 kişinin incelediği 10'dan fazla kişinin favoriye eklediği bir ürüne tek bir kişinin bile mesaj atmaması mümkün mü ? Bana bu doping ve öne çıkartma olayı bot gibi geldi. Ürünü uygun fiyatla satmama rağmen tek bir kişi bile yazmadı. Favoriye ekleyen bir insan en azından pazarlık var mı diye bile sorar diye düşünüyorum.

Link paylaşmam yasak ise bilmiyorum kusuruma bakmayın.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Reis çok uygun yazmışsın lol hesabına kaç istersin

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MYSTIC

80+ Silver
Epic Games ve Steam hesabını direkt hediye alabiliyor muyuz?😁😁

Hocam ürün satışa konali daha 4 gün olmuş az sabredin.Kendimden örnek vereceğim:
Ben de bu civarlarda sistem bakıyorum ve sistemi gördüğümde çok uygun olduğunu anladım.Ancak alma kararını şak diye veremem.Olmaz yani böyle bir şey.Yakin zamanda alıcı bulur umarım

The Batman

80+ Silver
Amd sistem almayın diye bundan diyoruz bu arada 3070 ti olsa şimdiye satılmıştı hiç sanmıyorum 2 kartın denk oldugunu

MYSTIC

80+ Silver
Epic Games ve Steam hesabını direkt hediye alabiliyor muyuz?😁😁

Hocam ürün satışa konali daha 4 gün olmuş az sabredin.Kendimden örnek vereceğim:
Ben de bu civarlarda sistem bakıyorum ve sistemi gördüğümde çok uygun olduğunu anladım.Ancak alma kararını şak diye veremem.Olmaz yani böyle bir şey.Yakin zamanda alıcı bulur umarım
Ayrıca yüksek kalite isteyenler sizin sistemi tercih etmez o yüzden olasılık biraz düşüyor.
Nedenler:
Ben b450 anakart istemem
Ramlerin daha güzel olmasını beklerdim (RGB olsa iyidi)
Kasa-psunun da daha kaliteli olmasını isterdim
Soğutucuyu da daha kaliteli isterdim
Klavye olarak da membran tercihim değil.
Vs. Vs. Kişiden kişiye değişen bir sürü neden var.Ama alıcı kesin çıkar bence.Fiyat gerçekten uygun.Aslinda sistemi, monitörü falan ayrı satsaniz daha hızlı gider gibi
Mesela adamda zaten monitör var ve satmakla uğraşmak istemiyor.Diger parçalar için de aynısını düşünebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd sistem almayın diye bundan diyoruz bu arada 3070 ti olsa şimdiye satılmıştı hiç sanmıyorum 2 kartın denk oldugunu
Evet 3070ti daha güçlü zaten.Arkadas yanlış yazmış.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Adam bedavaya satıyor resmen reis daha ne yapsın baya uygun

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öne çıkarma daha çok insanın görmesini sağlıyor ama burada önemli olan bu insanların kaçı potansiyel alıcı? Böyle bakman gerekiyor. Ürün de bütçe olarak yüksek olduğu için doğal böyle olması.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Merhaba arkadaşlar ,

Linkini paylaştığım bu ilana 5 gün kadar önce 90 TL ödeyerek doping aldım. Aynı ilan Letgo'da da var ve oradada öne çıkarma aldım. Ürünü Kasım ayına kadar satmak istediğim için 100-150 TL gibi rakamlara bakmadım. Fakat size bir soru soracağım. 200 kişinin incelediği 10'dan fazla kişinin favoriye eklediği bir ürüne tek bir kişinin bile mesaj atmaması mümkün mü ? Bana bu doping ve öne çıkartma olayı bot gibi geldi. Ürünü uygun fiyatla satmama rağmen tek bir kişi bile yazmadı. Favoriye ekleyen bir insan en azından pazarlık var mı diye bile sorar diye düşünüyorum.

Fiyat yüksek ondan olabilir mi?

Ney

Ne alakası var

Merhaba arkadaşlar ,

Piyasada bukadar parayı anında veren kolay kolay müşteri yok bundan dolayı favoriye alıp belki para biriktiren veya eksiğini tamamlamaya çalışan olabilir

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Fiyat yüksek ondan olabilir mi?

Ney

Ne alakası var