Neler Yeni

Satisfactory incelemesi (40 Saat oynama)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Fotoğraflar arasında gün farkı yok ama saat farkı var :p
Bizde de petrol tam 2100 metrecikti, 3 petrol hattından üretime koyduk ama Steel Beam yetmedi 1. seviye ile çektik sonra 3'e yükselttik falan onlarca ölüşü saymıyorum :p
orası 1800MW üretiyordu base zaten 1100 falan çektiğinden büyütme ihtiyacı duymadık. Şu an bırakmış durumdayız belki başlarız tekrardan ama sanmıyorum çünkü ben en gerekli malzemeleri otomatik yapma 1-2 görev sonra kullanılmayacak maddeleri manuel ama hızlı yapma tarafındaydım diğerleri ise otomatik yapalım diyince küfür edip çıktım çünkü bu tarz oyunları yeni öğreniyorum ve hata şansı görülmedi bana.
Hocam manuel yapmak için 2 saat mouse basılı tutmak kanser eder siz bir de uzay asansörü 3. aşamayı gördünüz değil mi onların yapımı makinelerde 4-5 tane hepsinden yaparsanız anca 5 saate biter. Çevrenizde gereksiz maden var ise ficmas parçalayıcı kullanın. Ben o 3. aşamayı gördükten sonra yapacağınız işin dedim vazgeçtim bir de petrolü yukarı fırlatması için 50 metre yukarı fırlatıcı koyuyorum olmuyordu. Hemen sıkılmayacak biri bulsaydım oyunun üstünü altına getirecem de yok ki biri.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Hocam manuel yapmak için 2 saat mouse basılı tutmak kanser eder siz bir de uzay asansörü 3. aşamayı gördünüz değil mi onların yapımı makinelerde 4-5 tane hepsinden yaparsanız anca 5 saate biter. Çevrenizde gereksiz maden var ise ficmas parçalayıcı kullanın. Ben o 3. aşamayı gördükten sonra yapacağınız işin dedim vazgeçtim bir de petrolü yukarı fırlatması için 50 metre yukarı fırlatıcı koyuyorum olmuyordu. Hemen sıkılmayacak biri bulsaydım oyunun üstünü altına getirecem de yok ki biri.
Yok öyle değil, Manuel kastığım Storage'lar Assambler'a bağlı ama elle dolduruyorsun Storage'ları bunu yapma sebebim ise sürekli değiştirip değiştirip istediğimi üretebilmem içindi.
Petrolü yukarı fırlatma? Orayı anlamadım.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yok öyle değil, Manuel kastığım Storage'lar Assambler'a bağlı ama elle dolduruyorsun Storage'ları bunu yapma sebebim ise sürekli değiştirip değiştirip istediğimi üretebilmem içindi.
Petrolü yukarı fırlatma? Orayı anlamadım.
Hocam mesela petrolleri doğrudan yukarı çıkarmak istiyorsunuz ya gerçek hayat gibi o sıvıyı yukarı fırlatacak makineyi kurmak lazım 50 defa yaptım olmadı. Sıvıyı doğrudan yukarı çıkaramıyoruz yani bir de çıkarma makinesi çalışmıyor.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Hocam mesela petrolleri doğrudan yukarı çıkarmak istiyorsunuz ya gerçek hayat gibi o sıvıyı yukarı fırlatacak makineyi kurmak lazım 50 defa yaptım olmadı. Sıvıyı doğrudan yukarı çıkaramıyoruz yani bir de çıkarma makinesi çalışmıyor.
Direk 1. seviye boru aldım, boruyu bufferdı sanırım(sıvı depolayıcı işte) oraya bağladım depolananları makinelere bağladım öyle yapabilirsin.
İstersen SS atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1610301288373.png
1610301316049.png

Böyle yaptım

1610301430061.png

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Direk 1. seviye boru aldım, boruyu bufferdı sanırım(sıvı depolayıcı işte) oraya bağladım depolananları makinelere bağladım öyle yapabilirsin.
İstersen SS atarım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle yaptım

Alıntıyı görüntüle
Ben de işte direk aynı konveyör asansörü gibi boruyu yukarı doğru çıkardım maalesef boostlayıcıyı da kurdum işe yaramadı. :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
O çok sağlıksız olmuş. Üretimi orada yapıp base'a belt çekersen daha iyi olur. Pump ve piple'ları uzatmak çok sağlıklı değil.
Ben de işte direk aynı konveyör asansörü gibi boruyu yukarı doğru çıkardım maalesef boostlayıcıyı da kurdum işe yaramadı. :D

Top Bottom