Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam manuel yapmak için 2 saat mouse basılı tutmak kanser eder siz bir de uzay asansörü 3. aşamayı gördünüz değil mi onların yapımı makinelerde 4-5 tane hepsinden yaparsanız anca 5 saate biter. Çevrenizde gereksiz maden var ise ficmas parçalayıcı kullanın. Ben o 3. aşamayı gördükten sonra yapacağınız işin dedim vazgeçtim bir de petrolü yukarı fırlatması için 50 metre yukarı fırlatıcı koyuyorum olmuyordu. Hemen sıkılmayacak biri bulsaydım oyunun üstünü altına getirecem de yok ki biri.Fotoğraflar arasında gün farkı yok ama saat farkı var
Bizde de petrol tam 2100 metrecikti, 3 petrol hattından üretime koyduk ama Steel Beam yetmedi 1. seviye ile çektik sonra 3'e yükselttik falan onlarca ölüşü saymıyorum
orası 1800MW üretiyordu base zaten 1100 falan çektiğinden büyütme ihtiyacı duymadık. Şu an bırakmış durumdayız belki başlarız tekrardan ama sanmıyorum çünkü ben en gerekli malzemeleri otomatik yapma 1-2 görev sonra kullanılmayacak maddeleri manuel ama hızlı yapma tarafındaydım diğerleri ise otomatik yapalım diyince küfür edip çıktım çünkü bu tarz oyunları yeni öğreniyorum ve hata şansı görülmedi bana.