🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

"Ülkede iç savaş çıkar" demek çok kolay diyorum bende hocam. Bunun yaşanması şu an imkansıza yakın bir olasılık. Hayal dünyasında yaşamayı bırakın diyorum. Merak etmiş olabilirsiniz merakınızı gidermenin en kolay yolu ülkenin askeri gücünü araştırmak olur. Sonra anlarsınız herhangi bir şeyin çıkıp çıkamayacağını.
20 sene önce de Ülkenin bu duruma gelmesi "imkansıza yakın bir olasılık" diye bakılıyordu :). 20 senedir bazı şeylerin temelleri atıldı bu ülkeye.İç savaş ya da herhangi bir savaş başlarken davetiye göndermiyorlar.

20 sene önce de Ülkenin bu duruma gelmesi "imkansıza yakın bir olasılık" diye bakılıyordu :)
İki alakasız konu. Ekonominin bu hale gelmesi ile ülkenin savaşa sürüklenmesi arasındaki farkı kavrayamıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İç savaş ya da herhangi bir savaş başlarken davetiye göndermiyorlar.
İç savaştan çıkmış gibi konuşuyorsunuz. Bakın Suriyeye bakın afganistana ya da ırağa. İç savaş haber vermeden mi gelmiş yoksa göz göre göre mi? Gayet davetiye gönderir. Bizde de bu ordu varken iç savaşın lafını ancak bir kaç ergen edebilir.

Galiba İsrail İle Gerçekten Bir Savaşa Gireceğiz Hakan Fidan Ve İsrail Dış İşleri Bakanının Bügün ki Açıklamaları Çok Net Ve Ayrıca Metroların Bügün OHAL Durumunda Sığınak Olarak Kullanılması da Bu Açıklamalardan Sonra Resmi Gazeteye Verilmesi de Aşırı Garip…
Metro serisinede dönerse tamamdır hocam

Bu sefer oda kurtarmaz heralde
Ozaman ayak ayak üstüne atar paramparca yapar ortaligi

Katiliyorum hocam ama artyom olarak yasicaksakQUOTE="Hope1458, post: 10617514, member: 149028"]
Metro serisinede dönerse tamamdır hocam
[/QUOTE]

1763317700286.webp

Galiba İsrail İle Gerçekten Bir Savaşa Gireceğiz Hakan Fidan Ve İsrail Dış İşleri Bakanının Bügün ki Açıklamaları Çok Net Ve Ayrıca Metroların Bügün OHAL Durumunda Sığınak Olarak Kullanılması da Bu Açıklamalardan Sonra Resmi Gazeteye Verilmesi de Aşırı Garip…
Mümkün bişey değil israil ile Türkiye'nin savaşması

Hala düşünüyor

Türkiye'nin en son savaşacağı ülke İsraildir.

Bir ülke ile savaşılacak olsa belirtilerini inan çok daha net görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,258
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31
Geri