🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

Kimse pat diye savaş çıkartmıyor hocam bu açıklamadan dolayı merak ettim başka bişey yok
"Ülkede iç savaş çıkar" demek çok kolay diyorum bende hocam. Bunun yaşanması şu an imkansıza yakın bir olasılık. Hayal dünyasında yaşamayı bırakın diyorum. Merak etmiş olabilirsiniz merakınızı gidermenin en kolay yolu ülkenin askeri gücünü araştırmak olur. Sonra anlarsınız herhangi bir şeyin çıkıp çıkamayacağını.

"Ülkede iç savaş çıkar" demek çok kolay diyorum bende hocam. Bunun yaşanması şu an imkansıza yakın bir olasılık. Hayal dünyasında yaşamayı bırakın diyorum. Merak etmiş olabilirsiniz merakınızı gidermenin en kolay yolu ülkenin askeri gücünü araştırmak olur. Sonra anlarsınız herhangi bir şeyin çıkıp çıkamayacağını.
hocam bence israile karşı askeri güç önemli değil daha çok ilişkiler önemli türkiyeyle benzer askeri gücü olan iran a savaş açmadılar mı

Bizim batıya yolculuk

hocam bence israile karşı askeri güç önemli değil daha çok ilişkiler önemli türkiyeyle benzer askeri gücü olan iran a savaş açmadılar mı
Hayır tabi ki İrana savaş açmadılar. Eğer İsrail İrana savaş açmak isteseydi bu gün İranın attığı başarısız füzelerde bahsediyor olmazdık. Yok olmuş bir İran'dan bahsediyor olurduk, milyonlarca insanın öldüğü bir İrandan bahsediyor olurduk. Her ülkeye karşı askeri güç önemlidir özellikle asker sayısı ve niteliği daima ülkeyi öne taşır. Bu gün Rusya ya baktığımızda Ukraynayı alamamasının asıl nedeni Amerikanın Ukraynaya olan desteği değil, Rusyanın kara gücünün yeterli düzeyde olmamasıdır. Sözün özü İran bizle boy ölçüşebilecek bir kara gücüne sahip değil. İsrail de aynı şekilde.

Ekler

• thumbs_b_c_5e5110a78ef9ddd33ac7b2f31c964a5f (1).webp
    thumbs_b_c_5e5110a78ef9ddd33ac7b2f31c964a5f (1).webp
    27.8 KB · Hit: 25

Ekler

• 1000003001.webp
    1000003001.webp
    59.2 KB · Hit: 19
Şimdi savaş çıksa ülkenin nüfusu bir anda 50 milyon olur ülkede insan kalmaz :D

elime bi m416 bide phonk açsınlar yeter (!):hackerman:😎

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR