Neler Yeni

Saygısızlıkta Hat Safha

Şuanki çoğu öğretmene saygının s'si gösterilmez bu arada
Maalesef hocam, böyle kutsal bir mesleği ''düzgünce'' icra eden insanlara saygı azaldı, toplumumuz çok kötü yerlere gidiyor. İleride ne olacak bakalım.

Maalesef hocam, böyle kutsal bir mesleği ''düzgünce'' icra eden insanlara saygı azaldı, toplumumuz çok kötü yerlere gidiyor. İleride ne olacak bakalım.
2-3 sene önce 8. sınıfken çoğu hoca kızları en öne alıp erkekleri arkaya atıyordu derside sadece kızlara anlatıyolardı be:cry: cinsiyetçilik çok fazla öğretmenler arasında bu sadece benim yaşadıklarımınn bir tanesiydi

2-3 sene önce 8. sınıfken çoğu hoca kızları en öne alıp erkekleri arkaya atıyordu derside sadece kızlara anlatıyolardı be:cry: cinsiyetçilik çok fazla öğretmenler arasında bu sadece benim yaşadıklarımınn bir tanesiydi
Hocam sistemin saçmalığından doğmuş hatalar bunlar. Örnek veriyorum, bu 20-25 sene önce oldu. Sen sınıf öğretmeni yerine ziraat mühendisi mezunu bilmem ne mezunu alırsan, öğretmenlik vasfı olmayan, öğretmen liselerinde okumayan adamları işe alırsan 20 sene sonra durum bu hale gelir. Öğretmen olarak yetişen adam sence böyle cinsiyet ayrımı, başarı ayrımı gibi saçmalıklar yapar mı? Yapmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,935
Üyeler
173,439
Son üye
FehmiV
Geri