SAYIN MODORETÖRLER !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Artık rica ediyorum bu kaçıncı ?

Bu konunun kilitlenme sebebi nedir sırf dini düşüncelerim farklı diyemi ?

DONANIM ARŞİVİNDE KONU DIŞI BÖLÜMÜ VARMI ? VAR

FELSEFE KISMI VARMI ? VAR

Paylaştığım şeyler dinle dalga geçiyor mu ? Hayır
Küfür ediyor muyum ? Hayır
Üslup bozuyor muyum ? Hayır
SPAM VE SAYGISIZLIK olmasın diye SADECE 24 SAATTE 1 ADET KONU AÇIYORMUYUM ? EVET

İSLAM DİNİYLE ALAKALI KAFAMA SORULAR TAKILMIŞ VE BUNUDA FELSEFE BAŞLIĞI ADI ALTINDA SİZLERLE PAYLAŞIYORSAM BURDA
NASIL BİR SAKINCA GÖRDÜNÜZ SÖYLER MİSİNİZ EĞER DİNİ-FELSEFİ KONU AÇMAK YASAKSA SÖYLEYİN YAPMAYALIM ?...SAYGILAR

( eğer bu tarz konularda millet küfür edip kavga ediyorsa onları uyarıp banlayın,çok güzel anlaştığımız birbirimizden birşeyler öğrenip yeni bakış açısı kazandığımız insanlarlarda var)

Ekran Görüntüsü (21).webp

MODORETÖRLER ! :D

paylaştığın şeyler bazıları dinle dalga geçiyor evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fotodaki konu bile dinle dalga geçiyor :)

Allah asla yapmadığı şeyi yapıyor diyorsun hani asla affetmezdi diyorsun

al sana dalga konusu

Ne demek istiyorsun anlamadım neyim ben
Din sorgu yerin değil burası senin yok Allah şunu yapıyor yok kuranda şunu gördüm ya bi kere Allaha inanan var inanmayan var sen git bunları Ateistlerle tartış ne biliyorsun burda kimin ne olduğu sal şu Allahı kuranı farklı dinden insanlarda olabilir ne bilcek farklı dinin kitabını direk hiç bi şeye inanmayanda var sonra gel Atanın dinini sorgula sen kimsin? hepte bahanen aynı ben küfürlü ettim saygısızlıkmı şunu bumu böyle işin içinden yırtmazsın sana ağzının payını vermesi gereken biri lazım uzun zamandır oda ben oldum herhalde

Allah asla yapmadığı şeyi yapıyor diyorsun hani asla affetmezdi diyorsun

al sana dalga konusu
Neresi dalga konusu buna dalga geçmek denmez buna sorgulamak denir cevap aramak denir.Dalga geçmek aşağılamak ve hakaret etmekle olur

Beyler Müslümanım da adam haklı

Din sorgu yerin değil burası senin yok Allah şunu yapıyor yok kuranda şunu gördüm ya bi kere Allaha inanan var inanmayan var sen git bunları Ateistlerle tartış ne biliyorsun burda kimin ne olduğu sal şu Allahı kuranı farklı dinden insanlarda olabilir ne bilcek farklı dinin kitabını direk hiç bi şeye inanmayanda var sonra gel Atanın dinini sorgula sen kimsin? hepte bahanen aynı ben küfürlü ettim saygısızlıkmı şunu bumu böyle işin içinden yırtmazsın sana ağzının payını vermesi gereken biri lazım uzun zamandır oda ben oldum herhalde
Gerçi saygı diye bahsettin şeyide şu ata konusundada kralını yaptında zaten

Artık rica ediyorum bu kaçıncı ?

Bu konunun kilitlenme sebebi nedir sırf dini düşüncelerim farklı diyemi ?

DONANIM ARŞİVİNDE KONU DIŞI BÖLÜMÜ VARMI ? VAR

FELSEFE KISMI VARMI ? VAR

Paylaştığım şeyler dinle dalga geçiyor mu ? Hayır
Küfür ediyor muyum ? Hayır
Üslup bozuyor muyum ? Hayır
SPAM VE SAYGISIZLIK olmasın diye SADECE 24 SAATTE 1 ADET KONU AÇIYORMUYUM ? EVET

İSLAM DİNİYLE ALAKALI KAFAMA SORULAR TAKILMIŞ VE BUNUDA FELSEFE BAŞLIĞI ADI ALTINDA SİZLERLE PAYLAŞIYORSAM BURDA
NASIL BİR SAKINCA GÖRDÜNÜZ SÖYLER MİSİNİZ EĞER DİNİ-FELSEFİ KONU AÇMAK YASAKSA SÖYLEYİN YAPMAYALIM ?...SAYGILAR

( eğer bu tarz konularda millet küfür edip kavga ediyorsa onları uyarıp banlayın,çok güzel anlaştığımız birbirimizden birşeyler öğrenip yeni bakış açısı kazandığımız insanlarlarda var)

Alıntıyı görüntüle
sadece tavsiye vereceğim bilmiyorum fazla olayı.
bu tür konuları bence burada açmayın internette bu tür felsefi olur dini olur tartışma üstünden gidebilecek şeyler için forumlar çok iyi olmuyor yüz yüze olması bence daha iyi.

Çok yanlış düşünüyorsun.Burada felsefe başlığı niye var ozaman küfür etmiyorum hakaret etmiyorum aklıma takılan sorulara cevap arıyorumHangi kuralda yazıyor dini konular açmak yasaktır diye

Beyler Müslümanım da adam haklı
Sabah uyandığında rtx5090 ile uyanırsın dostum umarım sağolasın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,822
Üyeler
186,547