- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,572
1050 Ti ile uyanırsam şükürSabah uyandığında rtx5090 ile uyanırsın dostum umarım sağolasın
1050 Ti ile uyanırsam şükürSabah uyandığında rtx5090 ile uyanırsın dostum umarım sağolasın
Doğru diyorsunuz da ozaman neden bu forumda FELSEFE başlığı var.Demekki üslüp bozmadan açmamızda bi sakınca görmemişler dostumsadece tavsiye vereceğim bilmiyorum fazla olayı.
bu tür konuları bence burada açmayın internette bu tür felsefi olur dini olur tartışma üstünden gidebilecek şeyler için forumlar çok iyi olmuyor yüz yüze olması bence daha iyi.
Hocam mesela hangi kelimem yanlış bilmek isterim.O konuyu nasıl açmalıydım sence ?Açtığın konu ve kullandığın üslup polemik yaratacak şekilde olduğu için olabilir mi? Daha düzgün dil ile yazabilirsin.
Adam hala aynı şeyleri söylüyo cidden çok komiksinÇok yanlış düşünüyorsun.Burada felsefe başlığı niye var ozaman küfür etmiyorum hakaret etmiyorum aklıma takılan sorulara cevap arıyorumHangi kuralda yazıyor dini konular açmak yasaktır diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Hani ASLA ne olursa olsun affetmezdi arkadaşlar. Allah nasıl olurda asla yapmam dediği şeyi yapar ?" Burada kimden hesap soruyorsun ki? Din dogmatiktir bu şekilde sorgulayıp cevap bekleyemezsin. Burada ki Müslüman arkadaşları kışkırtırsın sadece. Dediğim gibi daha düzgün dil ile yazabilirsin. Konu başlığın bile ayrı bir polemik "Allah asla yapmam dediği şeyi yapıyor".Hocam mesela hangi kelimem yanlış bilmek isterim.O konuyu nasıl açmalıydım sence ?
Şuan kendin çalıp kendin oynuyorsun.Pat diye gösteremiyorsun bak dostum şurda çok saygısız konuşmussun diye çünkü yok.Adam hala aynı şeyleri söylüyo cidden çok komiksin1 saat boşa yazmışım bırak artık şu bahanenin arkasına saklanmayı sen bu bahane sayesinde götürdün zaten uzun zaman kendini forumda halada götürüyorsun ama işler öyle yürümüyor herkes dalga geçiyo senle
Ama öyle değil mi yapmam dediği şeyi yapıyor.Yani bunu başka nasıl yazabilirim ki.Allah bir şey yapmış ve bana mantıklı gelmediği için nasıl böyle bir şey yapar diyorum.Cevap arıyorum yani başlıkta gayet uygun bence"Hani ASLA ne olursa olsun affetmezdi arkadaşlar. Allah nasıl olurda asla yapmam dediği şeyi yapar ?" Burada kimden hesap soruyorsun ki? Din dogmatiktir bu şekilde sorgulayıp cevap bekleyemezsin. Burada ki Müslüman arkadaşları kışkırtırsın sadece. Dediğim gibi daha düzgün dil ile yazabilirsin. Konu başlığın bile ayrı bir polemik "Allah asla yapmam dediği şeyi yapıyor".
onlarca kişi yazıyor gözden kaçmış olabilir.Marjinallikle alakası yok benim burdan bi faydam da yok.Dediğim gibi amacım aklıma takılan dini sorulara cevap bulmakKur'an'ın tercümesini okuyup marjinal triplerini girip tartışma yapmak istiyorsun fakat seninle pomelik yapılamıyor önceki konuda yazdığım yazıya cevap vermemişsin kitap oku
Adam hala anlamıyor hala devam ediyor yaŞuan kendin çalıp kendin oynuyorsun.Pat diye gösteremiyorsun bak dostum şurda çok saygısız konuşmussun diye çünkü yok.
La insanların dinine kararına inancına saygı duyman lazım sorgulamak ne demek heleki atanın en büyük saygısızlık buydu zatenAdam hala anlamıyor hala devam ediyor yaknk ne yazdım ben okuman yazman var herhalde bu kadarmı korkaksın hala aynı bahanenin arkasına sığınıyosun neyse sana laf anlatılmaz
Şuan üslub bozan sensin.Sen kimsinde bana korkak diyorsun.Sağlıklı ve birbirimizden birşeyler öğrenebileceğimiz bir ortam için yazdım ben buraya aklıma takılan soruları.Bunuda felsefe başlığı altında açabilirsin diye donanım arşivinin kurucusu izin vermiş.Sen kimsinAdam hala anlamıyor hala devam ediyor yaknk ne yazdım ben okuman yazman var herhalde bu kadarmı korkaksın hala aynı bahanenin arkasına sığınıyosun neyse sana laf anlatılmaz
Yahu ne var bunda.Atatürk neye inanırsa inansın benim sevgim ona karşı değişmeyecek.Maksat neye inandığını bilmek araştırmak öğrenmek.Sen hiç birine sormadın mı hangi takımlısın diye kime oy verdin diye misalAdam hala anlamıyor hala devam ediyor yaknk ne yazdım ben okuman yazman var herhalde bu kadarmı korkaksın hala aynı bahanenin arkasına sığınıyosun neyse sana laf anlatılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La insanların dinine kararına inancına saygı duyman sorgulamak ne demek heleki atanın en büyük saygısızlık buydu zaten