SAYISAL 100K SIRALAMA ZORMU

kaç saat olmalı günde kaç soru çözmeliyim gibi sorular saçma, ben senin bir soruya nasıl baktığını okuduğunda ne düşündüğünü bilmiyorum. Senin bir konuyu ne kadar sürede kavradığını bilmiyorum. O yüzden belli bir sınır koymak saçma, sen masanın başına otur ve çalış, heee 100K sıralama için 8 9 saat saçma tabi :D yani ben olsam mesela günde max 3 4 saat çalışırdım 100K hedef için ama bu başka birisi için 1 2 saat olur başka birisi için 4 5 saat olur.

hocam ben tıp yada diş doktorluğu istiyorum şuan lık ilk 20 bin yani sence 11. sınıfa yeni geçmiş birisi olarak ne yapmalıyım

Çok teşekkür ederim sabahki hocalardan sonra ufkum açıldı
başarırsın hocam ben psikolojikmen bittim son 2/3 yıl çok yordu yani eğer senide yoran bir şey varsa çalışmadan önce sessizce otur ve aklına takılanları kağıda yaz ve gerçekten önemli olanları işaretle ve yırt bak az önce vardı artık onlar yok böyle düşün ( bende yaptım tabi biraz bakış ta önemli de bende işe yaramadı )

neyse ben inanıyorum ve kendimde iyi olmam lazım şuan zihnim çok karışık bazı şeyleri yerlerine otutturamıyorum ama yapmam lazım zamanla düzelmesini bekledim ama olmuyor daha da git gide kötü oluyorum ve içten içe bitiyorum... ( hepsi psikolojik asla herhangi bir bağımlılığım yok yanlış anlaşılmasın )

baya yine boş yaptım ama unutma bana her zaman bana inanan insanlar güç verdi bakış açım sadece bir kişi ile değişti ve yapmam gereken herşeyi biliyorum ama bir o kadarda bilmiyorum..

ben 90k sıralama yaptım , yapmak kolay değil şahsen günde 2-3 saatlik tyt mat çalışmasına extradan bir şeyler eklersen belki yetişir belki yetişmez belli olmaz nede olsa iş sende bitiyor .

ben 90k sıralama yaptım , yapmak kolay değil şahsen günde 2-3 saatlik tyt mat çalışmasına extradan bir şeyler eklersen belki yetişir belki yetişmez belli olmaz nede olsa iş sende bitiyor .
tyt mat çalışırken aynı anda paragraf çalışacağım

Merhabalar,
Ben 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Hedeflediğim üniversite geçen sene 101 bin sıralama ile kapattı. Dün itibarıyla TYT Matematik çalışmaya başladım. İlk seneden bu hedefi yakalayabilir miyim ve kalan süre bu sıralamayı yapmak için yeterli olur mu? Görüştüğüm hocalarım, ilk seneden bunu başarmanın zor olduğunu söylüyor. Bu konuda sizin de görüşlerinizi almak istedim. Teşekkürler.
Sana bagli bir sey tamamen deneyip gormen gerek. Bazisi senin 5 saatte anladigini 2 saate anlar bazisi 8 saatte. Ama ortalama zekaya sahip herhangi bir insanin eninde sonunda anlayacagi dusuncesindeyim yks derslerini. Ama bir duzene, disipline girmen gerek ben de mesela bu sene girecegim sinava ama halen daha bir duzene oturtamadim. Bu hafta icinde oturturum diye dusunuyorum. Gec olmadan basla bence gayette yaparsin 100K. Ki hani asiri sifir degilsen 100K dan da iyi yaparsin rahat bir sekilde duzene oturtabilirsen.

Sana bagli bir sey tamamen deneyip gormen gerek. Bazisi senin 5 saatte anladigini 2 saate anlar bazisi 8 saatte. Ama ortalama zekaya sahip herhangi bir insanin eninde sonunda anlayacagi dusuncesindeyim yks derslerini. Ama bir duzene, disipline girmen gerek ben de mesela bu sene girecegim sinava ama halen daha bir duzene oturtamadim. Bu hafta icinde oturturum diye dusunuyorum. Gec olmadan basla bence gayette yaparsin 100K. Ki hani asiri sifir degilsen 100K dan da iyi yaparsin rahat bir sekilde duzene oturtabilirsen.
Yani sana şöyle diyeyim artık o hocaların ve arkadaşımın yapamazsın dedikleri için artık bende bir hırs oldu her türlü disipline gireceğime inanıyorum

tyt mat çalışırken aynı anda paragraf çalışacağım
şahsen gene yetersiz tyt fen temelin var mı bilmiyorum ama yoksa en azından onlara tyt biyolojide ekle . Ben tamamen tüm dersleri videolardan izleyerek gittim sen ben öyle yapmam diyorsan , bazı dersleri fasikül veya kitaptan çalışırım diyorsan daha hızlanabilirsin ama bence genede yetişmesi tüm konuların zor

Yani sana şöyle diyeyim artık o hocaların ve arkadaşımın yapamazsın dedikleri için artık bende bir hırs oldu her türlü disipline gireceğime inanıyorum
Insallah diyelim hocam basarirsiniz umarim. Ama dershaneye falan gitmeyecekseniz en azindan sizi yonlendirmesi acisindan (genelde rehberlikciler pek iyi degildir ama okulunuzdaki rehberlikciye gore) bir rehber ogretmene danisabilirsiniz.

şahsen gene yetersiz tyt fen temelin var mı bilmiyorum ama yoksa en azından onlara tyt biyolojide ekle . Ben tamamen tüm dersleri videolardan izleyerek gittim sen ben öyle yapmam diyorsan , bazı dersleri fasikül veya kitaptan çalışırım diyorsan daha hızlanabilirsin ama bence genede yetişmesi tüm konuların zor
fenim ortalama düzeyde sizce çalışma için sıra yapacak olsan derslerde ne şekilde olur

fenim ortalama düzeyde sizce çalışma için sıra yapacak olsan derslerde ne şekilde olur
Fen hiç çalışmadın okuldan kalan bilgilerle konuşuyorsak ayt için temel olan konuları bilip , çalışıp ayt fene başlamak bence daha mantıklı . Ama ayt fende öyle hzılı bitmez ve ayrıca daha ayt matematiğide var ayrıca bu yıl ayt mattan aşırı zorladılar . Birde bu sene tyt çok eleyici oldu aslında hiç atlanılmaması lazım ama sizin durumunuzda sıkıntı
Ben olsam tyt mat çalışmama tyt bio eklerdim sonra tyt kimya ve fizik çalışıp bitirdikten sonra ayt derslerine başlardım . Yetişmeyeceği için 1 yıl daha çalışırdım . Kalan bolca zamandada ayt mat soru çözümü , deneme , eksik konu yapardım .
Tabi bu plan benim için , sen hiçbir şekilde mezuna kalmam diyorsan ilk 100'e girmen bence zor olur

Merhabalar,
Ben 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Hedeflediğim üniversite geçen sene 101 bin sıralama ile kapattı. Dün itibarıyla TYT Matematik çalışmaya başladım. İlk seneden bu hedefi yakalayabilir miyim ve kalan süre bu sıralamayı yapmak için yeterli olur mu? Görüştüğüm hocalarım, ilk seneden bunu başarmanın zor olduğunu söylüyor. Bu konuda sizin de görüşlerinizi almak istedim. Teşekkürler.
hocam hani olur olmaz diyemem.
olabilir her zaman.
olabildiğince çalışın zamanınız bol.
ayrıca sınavın nasıl olacağı ve insanların nasıl davranıcağı da çok önemli bu sene mesela kontejanların düşmesiyle çok fazla yerleşemeyen oldu veya istediğinden daha kötüsüne yerleşen.
hani değişiyor ama bence aşırı bir azim ve çalışma ile olur

hocam hani olur olmaz diyemem.
olabilir her zaman.
olabildiğince çalışın zamanınız bol.
ayrıca sınavın nasıl olacağı ve insanların nasıl davranıcağı da çok önemli bu sene mesela kontejanların düşmesiyle çok fazla yerleşemeyen oldu veya istediğinden daha kötüsüne yerleşen.
hani değişiyor ama bence aşırı bir azim ve çalışma ile olur
Bir tek şundan şanslı olduğumu düşünüyorum benim gireceğim üniversite M.T.O.K olduğu için diğer üniversiteler kadar talep göremiyor

Bir tek şundan şanslı olduğumu düşünüyorum benim gireceğim üniversite M.T.O.K olduğu için diğer üniversiteler kadar talep göremiyor
hocam o kontejan.
aynı bölüme giriyorsunuz .
sadece 80 kişi alıyorsa 1-2 kişi m.t.o.k olarak alıyor.
yani aynı sadece kontejan farklı.
yoksa sizlerin yerleşmesi şu şartlarda zor

Disiplinli çalışırsan yapilir baska turlu yapilmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,805
Üyeler
184,982
Son üye
erdal1221
Geri