- Reaksiyon skoru
- 9,836
kaç saat olmalı günde kaç soru çözmeliyim gibi sorular saçma, ben senin bir soruya nasıl baktığını okuduğunda ne düşündüğünü bilmiyorum. Senin bir konuyu ne kadar sürede kavradığını bilmiyorum. O yüzden belli bir sınır koymak saçma, sen masanın başına otur ve çalış, heee 100K sıralama için 8 9 saat saçma tabiyani ben olsam mesela günde max 3 4 saat çalışırdım 100K hedef için ama bu başka birisi için 1 2 saat olur başka birisi için 4 5 saat olur.
hocam ben tıp yada diş doktorluğu istiyorum şuan lık ilk 20 bin yani sence 11. sınıfa yeni geçmiş birisi olarak ne yapmalıyım
başarırsın hocam ben psikolojikmen bittim son 2/3 yıl çok yordu yani eğer senide yoran bir şey varsa çalışmadan önce sessizce otur ve aklına takılanları kağıda yaz ve gerçekten önemli olanları işaretle ve yırt bak az önce vardı artık onlar yok böyle düşün ( bende yaptım tabi biraz bakış ta önemli de bende işe yaramadı )Çok teşekkür ederim sabahki hocalardan sonra ufkum açıldı
neyse ben inanıyorum ve kendimde iyi olmam lazım şuan zihnim çok karışık bazı şeyleri yerlerine otutturamıyorum ama yapmam lazım zamanla düzelmesini bekledim ama olmuyor daha da git gide kötü oluyorum ve içten içe bitiyorum... ( hepsi psikolojik asla herhangi bir bağımlılığım yok yanlış anlaşılmasın )
baya yine boş yaptım ama unutma bana her zaman bana inanan insanlar güç verdi bakış açım sadece bir kişi ile değişti ve yapmam gereken herşeyi biliyorum ama bir o kadarda bilmiyorum..