Realhas the Great
80+ Gold
Taban puan 74 benim branşta torpili nereden bulam benTorpil bu işte
Taban puan 74 benim branşta torpili nereden bulam benTorpil bu işte
iş ne hocamTaban puan 74 benim branşta torpili nereden bulam ben
Artık öyle olmuyor. Sayısal için 5 ayda değil 50 bin, 100 bin bile gelmez. İnsanlar günde 10 saat çalışıp 20 bin içinde zor durabiliyor, 5 ayda 20 bin mi? Yapabilen varsa çıksında yiğit görelim.hahah hocam 5 ayda oturun adam gibi çalışın ilk 50kya hatta disiplininize bağlı olacak şekilde 20kya bile girersiniz
zeka faktörü var ama bence de zor öğrenci sayısı çok fazla ve gerçekten iyi çalısıyorlarArtık öyle olmuyor. Sayısal için 5 ayda değil 50 bin, 100 bin bile gelmez. İnsanlar günde 10 saat çalışıp 20 bin içinde zor durabiliyor, 5 ayda 20 bin mi? Yapabilen varsa çıksında yiğit görelim.
Hocam zeka faktörü varda, şurada kalmış 5 ay. 12 aydan uzun süredir günde 8 - 10 saat basan adamlar var. 300 bin yapan birisi sıfır veya sıfıra yakındır. Sayısal için 50 bin ve ilerisinde rekabet çok farklı boyutlarda. Sıfırdan gelipte bu adamların önüne geçmeyi beklemek hayal kırıklığına sebep olabilir. Hatta olabilir değil, direkt olarak olacaktır.zeka faktörü var ama bence de zor öğrenci sayısı çok fazla ve gerçekten iyi çalısıyorlar
kanka 150 bile olsa tamam derim de o sıralamada cidden yazma bir şey.denemelerde 260-280k aralığında geliyor sıralama netlerne baktığımda 300k yaptığımı farzedersem ne yazabilirim . havacılık otomotiv ve tarıma ilgim var ve b1 ingilizce biliyorum
Artık öğretmenler kpss girmiyor. Akademi giriş sınavı geldi onlar için. Puanlar biraz düşecek gibi.Atanma diye bir şey var?Kpss mis gibi değil mi