Neler Yeni

Sayısal bölümü zor mu?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Küçüklükten beri mühendis olmak istiyordum fakat 10.sınıf matematiğini görünce bu hayalımın gerçekleşmeyeceğini düşünmeye başladım. Çevremdeki herkes sayısalın çok zor olduğunu söylüyor. Sayısal gerçekten zor mu?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben zor olsa bile sayısal seçicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bence coğrafya / tarih falan daha zor

Rulep

80+ Gold
sayısal zor bölüm fark etmez sizin emek vermen gerek yapılmayacak bir şey değil

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Bende sayısala geçiyorum önümüzdeki ptesi(zormu göreceğiz), kendime güveniyorum ve istediğim bölümlerden birine odaklandım, seninde böyle olman gerek

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Küçüklükten beri mühendis olmak istiyordum fakat 10.sınıf matematiğini görünce bu hayalımın gerçekleşmeyeceğini düşünmeye başladım. Çevremdeki herkes sayısalın çok zor olduğunu söylüyor. Sayısal gerçekten zor mu?
hangi konuyu gördün matematikte

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çabalayanlar benim Matematiğim kötüydü ve aklımda yapabilirim deyince oldu diyorlar.

Benim Fizikçi de öyleymiş Matematiği kötüymüş ama kafasında kurunca yapabilmiş. Kafanda yapabilirimi kurarsan oluyor.

Mesela ben de eskiden yapamıyorum diyordum sonra bunu aklımdan çıkardım ve cidden yapabildiğimi fark ettim. Ön yargı ile yaklaşırsan kaybedersin.

2mApoo

80+ Silver
İyi bir sayısal öğrencisi olmak istiyorsan ve güzel bir yere yerleşmek istiyosan yüksek derecede mat bilmen gerekiyo ne yazıkki. Ek olarak FİZİK diye bi lanet var.O başka konu ama zor yani
EA okuyabilirsin en azından F-K-B den sorumlu deilsin ama MAT hine karşına çıkıyo.Aslında EDB-1 yüksek netler yaparak MATtaki yanlışları birazda olsan kapatabiliyorsun. (eşit ağırlık için geçerli) Ama dediğim gibi. Eğer iyi bir lisede deilsen ve Sayısal zekan yoksa bence zorlama. EA için özelden sorabilirsin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Çalışmadıktan sonra sözel de zordur, sayılsa da zordur.
Sık çalışıp yeteri kadar bilgi edindikten sonra ikisi de kolay gelecektir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tabi ki zorlukları var.
Çalışmazsan tabi ki de zor ama çalışırsan kolay diyemem sayısal zekan da olmak zorunda.
Ama bu zorluk ilerde sana iyi gelecek olarak geri dönecek.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Şahsen hiç zor bulmuyorum ama dersleri düzgünce dinlemeden ve pratiğini yapmadan işin zor.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok çalışman lazım.
Hangi konuları görünce böyle bir kanıya vardın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom