Neler Yeni

Sayısal mı? Sözel mi? Eşit Ağırlık mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,154
Bu sene 10. sınıfa geçtim. 9. sınıfta matematikten 05 alan biri sayısal seçebilir mi? Matematik öğretmenimiz kesinlikle sözel bölüm seçmeyin, sayısal ya da eşit ağırlık seçin diyor..

ezberin iyiyse dil çalış çok zeki değilsen zor düzeltirsin bence her şey sana bağlı bişeye çok çabalayabiliyosan erinmiyosan harekete geçebiliyosan hangi mesleği istiyosan onun üzerine seç

ezberin iyiyse dil çalış çok zeki değilsen zor düzeltirsin bence her şey sana bağlı bişeye çok çabalayabiliyosan erinmiyosan harekete geçebiliyosan hangi mesleği istiyosan onun üzerine seç
Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği okumasam da, yazılım mühendisliği yani sayısal ağırlıklı mesleklere ilgim var.. Sözel derslerim, sayısal derslerimden daha iyi.. Ezberimin iyi olduğu söylenemez.

Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği okumasam da, yazılım mühendisliği yani sayısal ağırlıklı mesleklere ilgim var.. Sözel derslerim, sayısal derslerimden daha iyi.. Ezberimin iyi olduğu söylenemez.
yazılım mühendisliği şuan aşırı tercih ediliyor çok fazla çalışıp diğerlerinden üstün olman lazım bende yazılım düşünüyorum ama kolay değil

Hocam ne istediğinize değil ne başarabildiğinize odaklanırsanız başarılı olursunuz.

Eşit ağırlık ya da sözel okuyup yine de yazılım ile uzmanlaşabilirsiniz. üniversite yanlızca aracı işi yine siz yapacaksınız.

Şahsi fikrim sözel alanda okumak istediğin bölüm yoksa asla tercih etme. Yoksa benim gibi sadece diploma için okumak zorunda kalırsın.

Bende sozel okuyorum
Bence gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sene 10. sınıfa geçtim. 9. sınıfta matematikten 05 alan biri sayısal seçebilir mi? Matematik öğretmenimiz kesinlikle sözel bölüm seçmeyin, sayısal ya da eşit ağırlık seçin diyor..
Sozelde seçecegin meslek kısıtlı
Ya hukuk ya siyaset ya da dil bolumlerini okuyabilirsin
Eşit agirlik çoğu meslek için geçerli
Sayisalda

Benimde sayısalım pek iyi sayılmaz. Fakat yazılım mühendisliğini çok ama çok istiyorum. Bu yüzden herşeyi göze alıp sayısal seçtim.Sanada tavsiyem eğer gerçekten istiyorsan başarırsın.

yazılım mühendisliği şuan aşırı tercih ediliyor çok fazla çalışıp diğerlerinden üstün olman lazım bende yazılım düşünüyorum ama kolay değil
Hocam yazılım mühendislerinin ne yaptığını bilmiyorum ama ismi güzel geliyor bi ara bende düşünüyordum

Arkadaşlar herkesin tavsiyeleri için teşekkür ederim. Okul başlayınca seçtiğim bölümü buraya yazacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,775
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri