Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği okumasam da, yazılım mühendisliği yani sayısal ağırlıklı mesleklere ilgim var.. Sözel derslerim, sayısal derslerimden daha iyi.. Ezberimin iyi olduğu söylenemez.ezberin iyiyse dil çalış çok zeki değilsen zor düzeltirsin bence her şey sana bağlı bişeye çok çabalayabiliyosan erinmiyosan harekete geçebiliyosan hangi mesleği istiyosan onun üzerine seç
yazılım mühendisliği şuan aşırı tercih ediliyor çok fazla çalışıp diğerlerinden üstün olman lazım bende yazılım düşünüyorum ama kolay değilBilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği okumasam da, yazılım mühendisliği yani sayısal ağırlıklı mesleklere ilgim var.. Sözel derslerim, sayısal derslerimden daha iyi.. Ezberimin iyi olduğu söylenemez.
Sozelde seçecegin meslek kısıtlıBu sene 10. sınıfa geçtim. 9. sınıfta matematikten 05 alan biri sayısal seçebilir mi? Matematik öğretmenimiz kesinlikle sözel bölüm seçmeyin, sayısal ya da eşit ağırlık seçin diyor..
Hocam yazılım mühendislerinin ne yaptığını bilmiyorum ama ismi güzel geliyor bi ara bende düşünüyordumyazılım mühendisliği şuan aşırı tercih ediliyor çok fazla çalışıp diğerlerinden üstün olman lazım bende yazılım düşünüyorum ama kolay değil