Neler Yeni

Hangi bölümü seçmeliyim

Shourd

80+ Gold
ekonomist nasıl
yapabilirim diyorsan haberin olsun biraz oyunculukda gerekli .d şakalar ve gerçekleri karıştırdıktan sonra sadede gelirsek eğer işini iyi yaparsan belki haber kanalarında ekonomist olursun çok iyi para gelir ama riske gerek yok sakin olsun dersen bilgisaayrdam tasarımdan anlarım dersen iç mimarlık iyi gibi

Erdem123

80+ Bronze
yapabilirim diyorsan haberin olsun biraz oyunculukda gerekli .d şakalar ve gerçekleri karıştırdıktan sonra sadede gelirsek eğer işini iyi yaparsan belki haber kanalarında ekonomist olursun çok iyi para gelir ama riske gerek yok sakin olsun dersen bilgisaayrdam tasarımdan anlarım dersen iç mimarlık iyi gibi
knk sen ne okuyorsun

Shourd

80+ Gold

Shourd

80+ Gold

Shourd

80+ Gold
matematiğe nasıl çalışıyorsun
özel derse gidiyorum bir yandan şu aralar pcmi satıp tablet alıp ordan çalışıcam elimden geldiğince soru çözüm videoları izliyorum

Shourd

80+ Gold

varta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Cenap Vartanyan
Ben sözelde derece yapmıştım, boğaziçi tarih geliyordu, senin gibi matematiği sevmiyordum ama az çok yapıyordum bir şeyler. Eşit ağırlık dene önce, baktın olmuyor sözelden devam edersin. Ama maddi kaygın varsa sözelde iş bulmaya yönelik pek bölüm yok doğrusu.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
sözel olarak neden türkiyede olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

eşit ağırlık ne seçebilirim
Çünkü öncelikle meslek olarak hak ettiği değeri görmüyorlar. Mesela öğretmenlik, yaptığın iş itibari ile bir sosyal statün olsun istersin bir farkın olsun istersin ama maaşın okulun hademesiyle hemen hemen aynıdır. Toplum tarafından da artık saygı duyulan bir meslek olmaktan çıktı bir öğrenciyle sorun yaşarsın ertesi gün velisi okula dadanır sana saldırır. Öğretmenlik üzerinden örnek verdim diğer sözel mesleklerde hemen hemen aynı şimdi benim görüşüm bu şekilde ama senin gerçekten sözel mesleklerden birini yapabilecek bir yeteneğin varsa sözel seç. Sıkıntılar olur her zamanki gibi ama en azından mutlu olursun mutlu yaşarsın.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sözelde derece yaparsan akademisyen olabilirsin belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,187
Üyeler
161,966