Hangi bölümü seçmeliyim

ekonomist nasıl
yapabilirim diyorsan haberin olsun biraz oyunculukda gerekli .d şakalar ve gerçekleri karıştırdıktan sonra sadede gelirsek eğer işini iyi yaparsan belki haber kanalarında ekonomist olursun çok iyi para gelir ama riske gerek yok sakin olsun dersen bilgisaayrdam tasarımdan anlarım dersen iç mimarlık iyi gibi

yapabilirim diyorsan haberin olsun biraz oyunculukda gerekli .d şakalar ve gerçekleri karıştırdıktan sonra sadede gelirsek eğer işini iyi yaparsan belki haber kanalarında ekonomist olursun çok iyi para gelir ama riske gerek yok sakin olsun dersen bilgisaayrdam tasarımdan anlarım dersen iç mimarlık iyi gibi
knk sen ne okuyorsun

sayısal yazılım mühendisliği düşünüyorum yapabiliyorum beğeniyorum birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden sordun?
sayısal gerekmiyor mu onun için

matematiğe nasıl çalışıyorsun
özel derse gidiyorum bir yandan şu aralar pcmi satıp tablet alıp ordan çalışıcam elimden geldiğince soru çözüm videoları izliyorum

özel derse gidiyorum bir yandan şu aralar pcmi satıp tablet alıp ordan çalışıcam elimden geldiğince soru çözüm videoları izliyorum
sağol knk inşallah istediğin gibi olur

Ben sözelde derece yapmıştım, boğaziçi tarih geliyordu, senin gibi matematiği sevmiyordum ama az çok yapıyordum bir şeyler. Eşit ağırlık dene önce, baktın olmuyor sözelden devam edersin. Ama maddi kaygın varsa sözelde iş bulmaya yönelik pek bölüm yok doğrusu.

sözel olarak neden türkiyede olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eşit ağırlık ne seçebilirim
Çünkü öncelikle meslek olarak hak ettiği değeri görmüyorlar. Mesela öğretmenlik, yaptığın iş itibari ile bir sosyal statün olsun istersin bir farkın olsun istersin ama maaşın okulun hademesiyle hemen hemen aynıdır. Toplum tarafından da artık saygı duyulan bir meslek olmaktan çıktı bir öğrenciyle sorun yaşarsın ertesi gün velisi okula dadanır sana saldırır. Öğretmenlik üzerinden örnek verdim diğer sözel mesleklerde hemen hemen aynı şimdi benim görüşüm bu şekilde ama senin gerçekten sözel mesleklerden birini yapabilecek bir yeteneğin varsa sözel seç. Sıkıntılar olur her zamanki gibi ama en azından mutlu olursun mutlu yaşarsın.

Sözelde derece yaparsan akademisyen olabilirsin belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,729
Üyeler
184,490
Son üye
Blackwater
Geri